ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Help Desk
 
ΝΕΑ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΦΕΤ - «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων»
10/03/2020
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΦΕΤ

«Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων» 

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007) οι επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων. Τα Σεμινάρια απευθύνονται σε κάθε άτομο που απασχολείται σε μια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος (Εστιατόρια, Καφετέριες, Ζαχαροπλαστεία, Ξενοδοχεία, Ψητοπωλεία, Φούρνοι, Σούπερ Μάρκετ, Παιδικοί Σταθμοί κ.λ.π) που έρχεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τα τρόφιμα.

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 8 ωρών. (πραγματοποιείται σε 1 ημέρα)

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν Απρίλιο , Μάιο 2020. 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Αιτήσεις έως τις 30 Μαρτίου 2020

 Αίτηση Συμμετοχής 

 

Κόστος Συμμετοχής ανά καταρτιζόμενο

Για τα Μέλη του Επιμελητηρίου (συμπεριλαμβάνονται και οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση μέλος)   80€ ανά καταρτιζόμενο ( 30€ το παράβολο του ΕΦΕΤ + 50€ κόστος εκπαίδευσης). Τα μέλη του Επιμελητηρίου θα πρέπει να ταμειακά ενήμεροι στο Επιμελητήριο.

Για τα μη μέλη επιχειρήσεις 130€  ανά καταρτιζόμενο  (30€ το παράβολο του ΕΦΕΤ + 100€ κόστος εκπαίδευσης).

Κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό του  Επιμελητηρίου Σάμου στην Εθνική Τράπεζα Αριθμός Λογαριασμού: 

401 / 545195-79

IBAN: GR78 0110 4010 0000 4015 4519 579

 

Τηλ Επικοινωνίας  2273087980

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
AITISISYMMETOCHIS2020_F29847.docx