ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΝΕΑ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παρουσίαση ψηφιακού μηχανήματος έγχρωμη εκτύπωσης βαρέως τύπου από τη (Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ)
12/03/2021
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παρουσίαση ψηφιακού μηχανήματος έγχρωμη εκτύπωσης βαρέως τύπου από τη (Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ)

 

       H Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης έχει θέσει ως στόχο την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του τμήματος εκτυπώσεών της.  Στο πλαίσιο αυτό διερευνά την δυνατότητα προμήθειας μηχανημάτων έγχρωμης ψηφιακής εκτύπωσης βαρέως τύπου.

      Προκειμένου η ΓΓΠΣΔΔ να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις της αγοράς των μηχανημάτων έγχρωμης ψηφιακής εκτύπωσης θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις με τη μέθοδο της τηλεσυνάντησης.

     Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την πραγματοποίηση παρουσίασης, διάρκειας 30 λεπτών. Κατά την διάρκεια αυτής θα παρουσιαστούν προδιαγραφές, απαιτήσεις εφαρμογής και οι τεχνικές δυνατότητες των συστημάτων.

     Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο email: dlosely@gsis.gr   έως την  23/03/2021 και ώρα 12:30μμ   αποκλειστικά. 

 

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ 

ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Prosklisiparousiasis_F3860.pdf