ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΝΕΑ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα με θέμα: « Ευρωπαϊκή Πολιτική ενημέρωσης και προώθησης γεωργικών προϊόντων: Ετήσιο πρόγραμμα εργασίας 2021 κ πρόσκληση υποβολής προτάσεων 2021, επανεξέταση της πολιτικής».
19/03/2021
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Στο πλαίσιο της νέας πρόσκλησης υποβολής προγραμμάτων προώθησης αγροτικών προϊόντων στην εσωτερική αγορά και σε τρίτες χώρες- Καν. (ΕΕ) 1144/2014, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει μέσω της πλατφόρμας Webex  διαδικτυακή ημερίδα με θέμα:

« Ευρωπαϊκή Πολιτική ενημέρωσης και προώθησης γεωργικών προϊόντων: Ετήσιο πρόγραμμα εργασίας 2021 κ πρόσκληση υποβολής προτάσεων 2021, επανεξέταση της πολιτικής».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη,  31.03.21 και ώρα 10:00.

 

Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας αποστέλλοντας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, φορέας και email στο οποίο επιθυμείτε να σας αποσταλεί η πρόσκληση) έως τις 22.03.21 στο παρακάτω email.

Παρασκευή Φωτεινάκη: pfoteinaki@minagric.gr 

 

Σημαντική σημείωση: Στους συμμετέχοντες θα αποσταλεί email για να πραγματοποιηθεί τεστ λειτουργίας της πλατφόρμας  την Παρασκευή 26.03.21.

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή