ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΝΕΑ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

E-learning Προγράμματα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Νέος κύκλος προγραμμάτων eLearning του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών - Έναρξη Οκτώβριος 2021 - Παράταση αιτήσεων έως 14 Οκτωβρίου 2021
04/10/2021
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

E-learning Προγράμματα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Νέος κύκλος προγραμμάτων eLearning του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών - Έναρξη Οκτώβριος 2021 - Παράταση αιτήσεων έως 14 Οκτωβρίου 2021

Η διά βίου μάθηση είναι μια ακόμα πρόκληση για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην οποία ανταποκρίνεται με υπευθυνότητα και όραμα. Τα πάνω από πενήντα elearning προγράμματα του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του ΟΠΑ έχουν ως στόχο να προάγουν τη διεύρυνση και τον εμπλουτισμό των γνώσεων και των δεξιοτήτων των εκπαιδευόμενων μέσω σύγχρονων και καινοτομικών μεθόδων κατάρτισης, ενώ το χαρτοφυλάκιο των προγραμμάτων αυξάνεται συνεχώς ανταποκρινόμενο στις αναφυόμενες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Η διδασκαλία των προγραμμάτων γίνεται από καθηγητές και διδάσκοντες του Ιδρύματος και εκπαιδευτές με υψηλή ειδίκευση και πολύχρονη διδακτική εμπειρία.

Για όσους θέλουν να αναπτύξουν σύγχρονες δεξιότητες και να διευρύνουν τις γνώσεις τους με ευελιξία στον τρόπο και το χρόνο μελέτης, τα προγράμματα του ΟΠΑ είναι ιδανικά.

 

Τα προγράμματα εμπίπτουν στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

 

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ 

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ & ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

Στους εκπαιδευόμενους που συμπληρώνουν επιτυχώς τις απαιτήσεις κάθε προγράμματος, χορηγείται ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, καθώς και ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά το αντικείμενο του προγράμματος, οι θεματικές ενότητες που παρακολούθησε ο εκπαιδευόμενος και οι μέθοδοι εκπαίδευσης που χρησιμοποιήθηκαν.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στα προγράμματα eLearning σειράς Οκτωβρίου 2021 γίνονται δεκτές έως και ΤΙΣ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

 

 

 

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ: 210 8203753 (12.00-15.00)

ΤΟ EMAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ:

secretary@elearning.aueb.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κεφαλληνίας 46, Αθήνα 11251

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή