ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΝΕΑ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
08/05/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

http://musicroyaltiespayments.uhc.gr/ 

 

Το Επιμελητήριο Σάμου ως μέλος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος δίνει την δυνατότητα για απόκτηση άδειας χρήσης μουσικών δικαιωμάτων  στα μέλη του από παρακάτω ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Η ΚΕΕΕ, ως φορέας που αντιπροσωπεύει το σύνολο των ελληνικών Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων και σε συνεργασία με τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ - ΑΥΤΟΔΙΑΧΕIΡIΣΗ (AUTODIA)

στοχεύει μέσω της παρούσης ολοκληρωμένης διαδικτυακής πλατφόρμας, να προσφέρει την δυνατότητα στα ταμιακώς ενήμερα μέλη των Επιμελητηρίων, που χρησιμοποιούν στο εργασιακό τους περιβάλλον μουσική, να αποκτούν γρήγορα και εύκολα την άδεια χρήσης για τη μουσική αυτή. Το πιστοποιητικό χρήσης πνευματικών δικαιωμάτων μουσικής ισχύει για ένα έτος.

 

Οι εργασίες που εκτελούνται αυτόματα είναι:

•    Αυτόματος έλεγχος ταμιακής ενημερότητας της επιχείρησης στο Επιμελητήριο που ανήκει.

•    Αυτόματος προσδιορισμός του δήμου όπου ευρίσκεται η επιχείρηση, σε κεντρικό δήμο του νομού ή όχι.

•    Επιλογή από τον αιτούντα της κατηγορίας της επιχείρησης και αυτόματος υπολογισμός του κόστους του παραβόλου, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που έχει ορίσει ο φορέας «Αυτοδιαχείριση».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΜΟΙΒΟΛΟΓΙΟ

•    Διαδικτυακή υποβολή ενυπόγραφης αίτησης.

•    Αυτόματη δημιουργία Ηλεκτρονικού Κωδικού Πληρωμής ΔΙΑΣ και αποστολή ταυτότητας πληρωμής και έντυπο με τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, στο e-mail του αιτούντα.

•    Αυτόματη εισαγωγή πληρωμών από το ηλεκτρονικό σύστημα ΔΙΑΣ.

•    Αυτόματη αποστολή, μετά την πληρωμή του παραβόλου, επιστολής στον αιτούντα σχετική με την άδεια χρήσης των μουσικών και πνευματικών δικαιωμάτων.

 

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
συμφωνητικό-συνεργασίας.PDF