ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Help Desk
 
ΝΕΑ    / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ  RSS 2.0 

Τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΝΕΟΦΥΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ- 4η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ» με Κωδικό ΟΠΣ 1337 , στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία»

Τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΝΕΟΦΥΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ- 4η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ» με Κωδικό ΟΠΣ 1337 , στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία»..... (21/11/2017)

περισσότερα »

Συνοπτικός Μειοδοτικός Διαγωνισμός για την ανάδειξη προμηθευτή για τη προμήθεια 50 φορητών κλιματιστικών. Ημερομηνία διενέργειας διαγωνισμού στις 28 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Τρίτη

Συνοπτικός Μειοδοτικός Διαγωνισμός για την ανάδειξη προμηθευτή για τη προμήθεια 50 φορητών κλιματιστικών.  Ημερομηνία διενέργειας διαγωνισμού στις 28 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Τρίτη..... (20/11/2017)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή στη Παναιγιακή απεργία της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου 2017 που θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη Πλατεία Πυθαγόρα στις 11:00 π.μ.

Το Επιμελητήριο Σάμου, μαζί με τα Επιμελητήρια Λέσβου και Χίου συμμετέχουν στην Παναιγιακή απεργία της Τετάρτης  22 Νοεμβρίου 2017  όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Πλατεία Πυθαγόρα στις 11:00 π.μ.  Τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και οι τοπικές κοινωνίες και οικονομίες τους  πέρα από το ανεπανόρθωτο πλήγμα  που έχουν δεχτεί από την οικονομική κρίση και το μεταναστευτικό έλαβαν και τη χαριστική βολή της αύξησης των συντελεστών ΦΠΑ που θα ισχύσουν από 1/1/2018.   Οι αυξημένοι..... (20/11/2017)

περισσότερα »

Γενικό Παναιγαιακό Λουκέτο - Τετάρτη 22 Νοεμβρίου

Γενικό Παναιγαιακό Λουκέτο - Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 24% Φ.Π.Α - Ασφυξία στη καθημερινότητα της ζωής των κατοίκων του Β.Αιγαίου Συγκέντρωση Πλατεία Πυθαγόρα Σάμος 11:00π.μ    ..... (20/11/2017)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Σάμου στη Τουριστική Έκθεση Σμύρνης, από 7 έως 10 Δεκεμβρίου 2017

     Το Επιμελητήριο Σάμου συμμετέχει στην  Τουριστική Έκθεση Σμύρνης (TRAVEL TURKEY IZMIR TOURISM FAIR AND CONFERENCE) που θα πραγματοποιηθεί από 7-10 Δεκεμβρίου 2017. http://www.travelturkeyexpo.com/        Οι Επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Σάμου για να δηλώσουν την συμμετοχή τους και πληροφορίες σχετικά με το χώρο του περιπτέρου καθώς και στο ταξιδιωτικό γραφείο «SAMOS TRAVEL SERVICES  Κυπραίος Εμμαν..... (20/11/2017)

περισσότερα »

Προκήρυξη της δράσης "Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων" του ΕΠΑνΕΚ

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ανακοινώνει την προκήρυξη της Δράσης του ΕΠΑνΕΚ 2014-2020, «Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων» με προϋπολογισμό 120 εκατ. ευρώ.Η νέα δράση για την ενίσχυση της ίδρυσης νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων σχεδιάστηκε με βασικό στόχο την επένδυση σε υψηλής ποιότητας τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες. Επιδοτούνται επιχειρηματικά σχέδια που κυμαίνονται από 25.000 ευρώ έως 400.000 ευρώ. ..... (10/11/2017)

περισσότερα »

Έναρξη 3ης περιόδου υποβολής για τη δράση «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» (Β’ Κύκλος)

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους για την έναρξη της 3ης περιόδου υποβολής για τη δράση του ΕΠΑνΕΚ «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» (Β’ Κύκλος), στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.  Καταληκτική ημερομηνία για υποβολές προτάσεων: 13.12.2017    Υπενθυμίζουμε ότι η δράση στοχεύει  στην ενίσχυση των πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να ασκήσουν επαγγελματική δραστηριότητα συναφή με το επιστημονικό τους αντικείμενο. Το ύψος χρηματοδότησης των επεν..... (09/11/2017)

περισσότερα »

Ανοικτός δημόσιος διαγωνισμός για την ανάδειξη προμηθευτή γάλακτος, προς κάλυψη αναγκών των Μονάδων - Ανεξ. Υπομονάδων της 79 ΑΔΤΕ και του Στρατιωτικού Πρατηρίου Σάμου, στις 16 Νοεμβρίου 2017

Ανοικτός δημόσιος διαγωνισμός για την ανάδειξη προμηθευτή γάλακτος, προς κάλυψη αναγκών των Μονάδων - Ανεξ. Υπομονάδων της 79 ΑΔΤΕ και του Στρατιωτικού Πρατηρίου Σάμου, στις 16 Νοεμβρίου 2017                            ..... (08/11/2017)

περισσότερα »

Κρούσματα απάτης στη γαλλική αγορά με θύματα ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες

Κρούσματα απάτης στη γαλλική αγορά με θύματα ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες.            ..... (07/11/2017)

περισσότερα »

Άσκηση των υγειονομικών ελέγχων και δικαιολογητικά που πρέπει να τηρούνται στο φάκελο του καταστήματος

Η Άσκηση των υγειονομικών ελέγχων (Κατεβάστε το έγγραφο με αρ.πρωτ. 123) Δικαιολογητικά που πρέπει να τηρούνται στο φάκελο του καταστήματος(Κατεβάστε το έγγραφο με αρ.πρωτ. 124)          ..... (07/11/2017)

περισσότερα »

Ανακοίνωση για κύρωση εκλογικών καταλόγων και υποψηφιότητες 2017

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ                                                           Σάμος, 26/10/2017 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                                              Αριθ.πρωτ: 5          Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Σάμου ανακοινώνει ότι οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου θα διεξαχθούν ως εξής:   Ημερομηνίες διεξαγωγής εκλογών:    Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 και από ώρα 09.00..... (27/10/2017)

περισσότερα »

Άσκηση καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας από τον εργοδότη στην επιχείρησή του - ∆ιαδικασία αναγγελίας στην αρμόδια υπηρεσία του ΣΕΠΕ

Κατεβάστε το με αρ.πρωτ: 11453/1284/16-04-2013 έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Συνθηκών και Υγιεινής της Εργασίας με θέμα την άσκηση καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας από τον εργοδότη στην επιχείρησή του - ∆ιαδικασία αναγγελίας στην αρμόδια υπηρεσία του ΣΕΠΕ.    ..... (25/10/2017)

περισσότερα »

19η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex, από 6 έως 8 Νοεμβρίου 2017 στον Σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα

Ήδη περισσότεροι από 40 παραγωγοί από όλη την Ελλάδα ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τα εξαιρετικά προϊόντα τους στο Αθηναϊκό κοινό που δυο φορές τον χρόνο επισκέπτεται την διοργάνωση.   Το κύριο χαρακτηριστικό της διοργάνωσης είναι ότι τα προϊόντα που διαθέτουν οι εκθέτες είναι εξαιρετικής ποιότητας, από όλη την Ελλάδα που το κοινό δεν μπορεί να βρει σε άλλα κανάλια διανομής (super market, mini market, κ.α.).   Ραντεβού λοιπόν την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στην Αθήνα στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσ..... (20/10/2017)

περισσότερα »

Πρόσκληση για συμμετοχή σε διαδιακασία διαπραγμάτευσης, χωρίς δημοσίευση σχετικής προκήρυξης Διαγωνισμού, για την ανάδειξη προμηθευτή/τών υγρών καυσίμων κίνησης, για τις ανάγκες Δασοπροστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου

Πρόσκληση για συμμετοχή σε διαδιακασία διαπραγμάτευσης, χωρίς δημοσίευση σχετικής προκήρυξης Διαγωνισμού, για την ανάδειξη προμηθευτή/τών υγρών καυσίμων κίνησης, για τις ανάγκες Δασοπροστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου      ..... (17/10/2017)

περισσότερα »

Εγκύκλιος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα Διευκρινίσεις για τους ενεργειακούς ελέγχους του ν.4342/2015.

Εγκύκλιος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα Διευκρινίσεις για τους ενεργειακούς ελέγχους του ν.4342/2015...... (17/10/2017)

περισσότερα »

Ψήφισμα για την απαγόρευση προσέγγισης πλοίων με τουρκική σημαία στα ελληνικά νησιά

Κατεβάστε το Ψήφισμα για την απαγόρευση προσέγγισης πλοίων με τουρκική σημαία στα ελληνικά νησιά..... (17/10/2017)

περισσότερα »

Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου του έργου «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ISLANDS OF INNOVATION»

Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου του έργου «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ISLANDS OF INNOVATION» ..... (12/10/2017)

περισσότερα »

Ψήφισμα του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν) για τη διατήρηση του ειδικού καθεστώτος ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου

Ψήσισμα του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν) για τη διατήρηση του ειδικού καθεστώτος ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου  ..... (12/10/2017)

περισσότερα »

42η Γενική Συνέλευση του Ε.Ο.Α.Ε.Ν - Στις Οινούσσες εκτός από τις …αναχαιτίσεις ακούστηκε και η φωνή της νησιωτικής επιχειρηματικής κοινότητας

Με επιτυχία  διεξήχθη το διήμερο 7-8 Οκτωβρίου στις πανέμορφες Οινούσσες, το φημισμένο στην αρχαιότητα για το καλό κρασί νησί του Βορείου Αιγαίου  και  στη Χίο, η 42η Γενική Συνέλευση του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. στη διάρκεια της οποίας τέθηκε από σύσσωμη την επιμελητηριακή νησιωτική κοινότητα και τους συμμετέχοντες η ανάγκη να τεθεί «κόκκινη γραμμή» στην κατάργηση του νησιωτικού ΦΠΑ. Στη συνέλευση  που φιλοξενήθηκε στην Αίθουσα Μαρίας Π. Λαιμού του Συλλόγου Φίλων Οινουσσών και συμμετείχαν εκπρόσωποι απ..... (12/10/2017)

περισσότερα »

Πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης 40.000 αμειβομένων με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών, με μετατροπή της σύμβασης παροχής ανεξάρτητων Υπηρεσιών σε σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, προβλέπει κοινή απόφαση των υπουργών Εργασίας και Οικονομικών.

Δικαιούχοι Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα, δραστηριοποιούνται στο σύνολο της Ελληνικής Επικράτειας και απασχολούν αμειβόμενους εργαζόμενους με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών.     Διαδικασία υποβολής αιτήσεων H ένταξη των ενδιαφερομένων στο Πρόγραμμα θα γίνει μέσω ΟΑΕΔ...... (12/10/2017)

περισσότερα »

Μεταπτυχιακό Επαγγελματικό Πρόγραμμα για Στελέχη Επιχειρήσεων και Οργανισμών - Παρακολούθηση και από απόσταση Live - Χωρίς Δίδακτρα αλλά με Υποτροφίες.

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς – Κέντρο Ερευνών και η Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών (ΕΕΣΜ) οργανώνουν το καινοτόμο Επαγγελματικό Πρόγραμμα Σπουδών Mεταπτυχιακού Eπιπέδου Certified Systemic Analyst Professional (CSAP).  Το CSAP είναι το πρώτο Επαγγελματικό Πρόγραμμα Mεταπτυχιακού Eπιπέδου της προσέγγισης των συστημάτων το οποίο εστιάζεται στο στέλεχος επιχειρήσεων και οργανισμών, προσφέροντας επαγγελματική τεχνογνωσία τελευταίας γενιάς, που είναι εύκολα αξιοποιήσιμη για την καθημερινή του δ..... (09/10/2017)

περισσότερα »

Έγγραφο του Δήμου Σάμου με θέμα τις αλλαγές των διατάξεων σχετικά με την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων-μισθώσεων περιπτέρων και κυλικείων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4483/17 (ΦΕΚ Α΄ 107/31.07.2017)

Έγγραφο του Δήμου Σάμου με θέμα τις αλλαγές των διατάξεων σχετικά με την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων-μισθώσεων περιπτέρων και κυλικείων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4483/17 (ΦΕΚ Α΄ 107/31.07.2017) Διαβάστε το συνημμένο έγγραφο (download) ..... (09/10/2017)

περισσότερα »

Εγκύκλιος του Τμήματος Ενεργειακής Αποδοτικότητας της Διεύθυνσης Ενεργειακών πολιτικών και ενεργειακής αποδοτικότητας με θέμα: Διευκρινήσεις για τους ενεργειακούς ελέγχους του Ν. 4342/2015.

Κατεβάστε την εγκύκλιο    ..... (06/10/2017)

περισσότερα »

Δικαίωμα ψήφου και έντυπα εξουσιοδότησης νομικών προσώπων

Σύμφωνα με το άρθρο 3γ του Ν. 2081/92 όπως ισχύει οι εκλογές διεξάγονται με ενιαίο για όλα τα τμήματα του Επιμελητηρίου ψηφοδέλτιο ανά συνδυασμό και με το σύστημα της απλής αναλογικής. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη των Επιμελητηρίων, εφόσον είναι ταμειακώς ενήμερα και έχει παρέλθει τουλάχιστον ένας χρόνος από την εγγραφή τους στο οικείο Επιμελητήριο, ως εξής: α. Κάθε μέλος, φυσικό πρόσωπο μία (1) ψήφο. β. Κάθε προσωπική εταιρεία μέχρι δύο (2) ψήφους ως εξής: (αα) Για τις ομόρρυθμες εταιρε..... (06/10/2017)

περισσότερα »

Αιτήσεις υποψηφιότητας Επιμελητηριακών Εκλογών 2017

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας κατατίθενται κατά συνδυασμό, με αίτηση από τον επικεφαλής αυτού μέχρι την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017. Στην αίτηση κάθε υποψηφίου επισυνάπτεται γραμμάτιο εισπράξεως από το ταμείο του Επιμελητηρίου ποσού πενήντα ευρώ (50,00 €) και συνοδεύεται από Υπεύθυνη Δήλωση (του ν. 1599/1986), ότι ο υποψήφιος πληροί τις προϋποθέσεις της παραγράφου 3 του άρθρου 72, και της παραγράφου 1 του άρθρου 96 του Ν. 4497/2017 (06/10/2017)

περισσότερα »

Ετήσιο Συνέδριο Βραβεύσεων 2017 Κορυφαίοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Ελλάδος, 11 Οκτωβρίου 2017

Αγαπητοί συνάδελφοι,   Πλησιάζει το ετήσιο συνέδριό μας στις 11 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδρίων του Πολεμικού μουσείου. Ο χώρος δεν επιλέχθηκε τυχαία, καθώς συμβολίζει την μεγάλη μάχη που δίνει ο κλάδος μας σε πολλά μέτωπα. Παρά τις αλλεπάλληλες και μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, οφείλουμε να τιμήσουμε αυτούς που διακρίνονται και στο πρόσωπό τους όλους τους διαμεσολαβητές που αγωνίζονται καθημερινά για να επιβιώσουν κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Οι φετι..... (05/10/2017)

περισσότερα »

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια γραφικής ύλης με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για την κάλυψη αναγκών της Π.Ε. Σάμου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια γραφικής ύλης με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για να καλύψει τις ανάγκες της Π.Ε. Σάμου. Για να συμμετάσχετε στην διαγωνιστική διαδικασία πρέπει να συμπληρώσετε στον παρακάτω συννημένο πίνακα τις στήλες:  α) Τιμή ανά μονάδα μέτρησης  β) Προσφερόμενη τιμη χωρίς Φ.Π.Α. γ) Φ.Π.Α. δ) συνολική τιμή.  Η τιμή χωρίς ΦΠΑ, θα λαμβάνεται υπόψη για την σύγκριση των προσφορών.   Ο συνολικός προϋπολογισμός της υπό προμήθειας δαπάνης δεν..... (04/10/2017)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ της Ανεξάρτητης Αρχής "Συνήγορος του Καταναλωτή", του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή Ελλάδας και της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας για την προώθηση της εξωδικαστικής επίλυσης και της διαμεσολάβησης.

Πρωτόκολλο Συνεργασίας υπεγράφη σήμερα μεταξύ της Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος του Καταναλωτή» και του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή Ελλάδας, αφενός, και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, αφετέρου. Το Πρωτόκολλο υπέγραψαν για λογαριασμο της Ανεξάρτητης Αρχής "Συνήγορος του Καταναλωτή" ο Συνήγορος κ. Λευτέρης Ζαγοριτης, για λογαριασμό της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας ο Πρόεδρος της κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος και για λογαριασμό του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή Ελλάδας η Διευ..... (04/10/2017)

περισσότερα »

Σε εξέλιξη η 2η περιόδος υποβολών για τη δράση "Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης" του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014 – 2020

Υπενθυμίζουμε ότι βρισκόμαστε στο μέσο της 2ης περιόδου υποβολών για τη δράση «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» (Β' Κύκλος) του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης στο πλαίσιο του ΕΠΑνΕΚ, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 11.10.2017.   Η δράση χρηματοδοτεί επιχειρηματικά σχέδια αποφοίτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μέχρι του ποσού των 50.000 ευρώ με 100% χρηματοδότηση και  οι υποβολές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ependyseis.gr/mis   ..... (04/10/2017)

περισσότερα »

Καθορισμός λεπτομερειών για την κατάρτιση και λειτουργία του Μητρώου εκτελεστών διαθηκών, εκκαθαριστών, διαχειριστών κοινωφελών περιουσιών ή ιδρυμάτων και κηδεμόνων σχολαζουσών κληρονομιών. Τροποποίηση και κωδικοποίηση της αριθ. ΔΚΠ 1198619ΕΞ2013/30-12-2013 απόφασης του Υπουργού Οικονομικών, όπως τροποποιήθηκε με τις ΔΚΠ1018796ΕΞ2014/29-1-2014 και 1039882ΕΞ2014/4-3-2014 όμοιες.

Καθορισμός λεπτομερειών για την κατάρτιση και λειτουργία του Μητρώου εκτελεστών διαθηκών, εκκαθαριστών, διαχειριστών κοινωφελών περιουσιών ή ιδρυμάτων και κηδεμόνων σχολαζουσών κληρονομιών. Τροποποίηση και κωδικοποίηση της αριθ. ΔΚΠ 1198619ΕΞ2013/30-12-2013 απόφασης του Υπουργού Οικονομικών, όπως τροποποιήθηκε με τις ΔΚΠ1018796ΕΞ2014/29-1-2014 και 1039882ΕΞ2014/4-3-2014 όμοιες.  ..... (04/10/2017)

περισσότερα »

33η "ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ & ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της στα Κοίλα Κοζάνης η 33η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας που φέτος θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 7 με 11 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, στο Δημοτικό διαμέρισμα Κοίλων. Η ημέρα των εγκαινίων, που έχουν οριστεί για το Σάββατο 7/10 και ώρα 17:00, πλησιάζει και οι διοργανωτές καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε όλα να είναι έτοιμα για το μεγαλύτερο οικονομικό και κοινωνικό γεγονός στην περιοχή, π..... (04/10/2017)

περισσότερα »

Ξεκίνησε από τη Τετάρτη 06.09.2017 η 2η περίοδος υποβολών για τη δράση των Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης - Β΄Κύκλος του ΕΠΑνΕΚ

Υπενθυμίζουμε ότι οι υποβολές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ependyseis.gr.  Oι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ξεκινήσουν, να επεξεργαστούν και να οριστικοποιήσουν νέο επενδυτικό σχέδιο ή να επεξεργαστούν αυτό που είχαν ξεκινήσει και δεν είχαν οριστικοποιήσει στην 1η περίοδο υποβολών. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συμπλήρωση της αίτησης μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Πληροφόρησης για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Κ..... (04/10/2017)

περισσότερα »

Έκθεση “DETROP BOUTIQUE“ από 24 έως 26 Φεβρουαρίου 2018

Έκθεση “DETROP BOUTIQUE“  από 24 έως 26 Φεβρουαρίου 2018   Η έκθεση “DETROP BOUTIQUE“ διοργανώνεται από 24 έως 26 Φεβρουαρίου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παράλληλα με την έκθεση Αρτοποιίας –Ζαχαροπλαστικής «ARTOZYMA» και απευθύνεται σε καταστήματα ντελικατέσεν, οργανικών προϊόντων, εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων, brokers, φούρνους κλπ., τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό με τους οποίους ..... (04/10/2017)

περισσότερα »

Πρόσκληση εκλογών

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Σάμου γνωστοποιεί στα μέλη του ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου θα διενεργηθούν ως εξής: 1. Το Σάββατο 16 και την ..... (11/09/2017)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών SER-EXPO 2017, από 29/09 έως 01/10/2017 (26/09/2017)
Δωρεάν προβολή στον Ταξιδιωτικό Οδηγό filoxeno.com (13/09/2017)
Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ (12/09/2017)
Ανακοίνωση Εκλογικής Επιτροπής για υπόδειξη εκπροσώπων και οικονομικές υποχρεώσεις (11/09/2017)
Πνευματικά δικαιώματα - συνεργασία επιμελητηρίων με «Αυτοδιαχείριση» (13/09/2017)
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - 2017 (B΄περίοδος) (13/09/2017)
Χρονοδιάγραμμα Εκλογών 2017 (12/09/2017)