ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Help Desk
 
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ    / ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΦΕΤ  RSS 2.0 

Υλοποίηση εκπαιδευτικού σεμιναρίου για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων σύμφωνα με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το Επιμελητήριο Σάμου, μετά από τη δημοσίευση της νέας ΚΥΑ για τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου τα οποία είναι απαραίτητα για τη λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19, διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο, προκειμένου τα μέλη του να ενημερωθούν έγκαιρα και έγκυρα και να προετοιμαστούν σωστά για το άνοιγμα της φετινής σεζόν. (26/05/2021)

περισσότερα »

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΦΕΤ «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων»

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007) οι επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων. (25/05/2021)

περισσότερα »

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΦΕΤ - «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων»

Το Επιμελητήριο Σάμου διοργανώνει σεμινάρια του ΕΦΕΤ, με τίτλο «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων». (10/03/2020)

περισσότερα »

Το Επιμελητήριο Σάμου διοργανώνει σεμινάρια του ΕΦΕΤ, με τίτλο «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων».

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΦΕΤ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων»  Το Επιμελητήριο Σάμου διοργανώνει σεμινάρια του ΕΦΕΤ, με τίτλο «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων».  Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007) οι επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης ..... (07/10/2019)

περισσότερα »

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΦΕΤ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων»

Το Επιμελητήριο Σάμου διοργανώνει για το 2019 σεμινάρια του ΕΦΕΤ, με τίτλο «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων». (13/02/2019)

περισσότερα »

Πιστοποιητικά ΕΦΕΤ - Παραλαβή πιστοποιητικών συμμετοχής στις εξετάσεις

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι συμμετείχαν στις εξετάσεις του ΕΦΕΤ που πραγματοποιήθηκαν στο Επιμελητήριο τον Οκτώβριο 2018 μπορούν να προσέρχονται στο Επιμελητήριο για να παραλάβουν το πιστοποιητικό τους.      ..... (06/12/2018)

περισσότερα »

Το Επιμελητήριο Σάμου διοργανώνει σεμινάρια ΕΦΕΤ με τίτλο «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων»

Το Επιμελητήριο Σάμου διοργανώνει για το 2018 σεμινάρια του ΕΦΕΤ, με τίτλο «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων». (09/11/2018)

περισσότερα »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΦΕΤ 2018

Σας ενημερώνουμε ότι στις 23 & 24 Οκτωβρίου 2018 θα πραγματοποιηθούν στο Επιμελητήριο Σάμου οι εξετάσεις πιστοποίησης σεμιναρίων ΕΦΕΤ από τους εξεταστές του ΕΦΕΤ. Όσοι καταρτιζόμενοι είχαν παρακολουθήσει με το Επιμελητήριο σεμινάρια ΕΦΕΤ το 2017 και 2018 αλλά και εκείνοι οι οποίοι για κάποιο λόγο απουσίαζαν στις προηγούμενες εξετάσεις μπορούν να συμμετέχουν στις φετινές εξετάσεις. (02/10/2018)

περισσότερα »

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΦΕΤ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων»

Το Επιμελητήριο Σάμου διοργανώνει για το 2018 σεμινάρια του ΕΦΕΤ, με τίτλο «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων».  Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007) οι επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους π..... (24/08/2018)

περισσότερα »

Πιστοποιητικά συμμετοχής στις εξετάσεις του ΕΦΕΤ για το έτος 2017 - ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Όσοι εκπαιδευόμενοι είχαν συμμετάσχει στις εξετάσεις του ΕΦΕΤ και δεν έχουν παραλάβει τα πιστοποιητικά τους, παρακαλούνται να προσέλθουν στα γραφεία του Επιμελητηρίου να τα παραλάβουν. ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 2017.       ..... (24/04/2018)

περισσότερα »

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΦΕΤ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ - «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΦΕΤ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων»  Το Επιμελητήριο Σάμου διοργανώνει για το 2018 σεμινάρια του ΕΦΕΤ, με τίτλο «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων».  Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007) οι επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή ..... (30/03/2018)

περισσότερα »

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΦΕΤ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ - «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων»

Το Επιμελητήριο Σάμου διοργανώνει για το 2018 σεμινάρια του ΕΦΕΤ, με τίτλο Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων.  Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007) οι επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής. (28/03/2018)

περισσότερα »

Το Επιμελητήριο Σάμου διοργανώνει για το 2018 σεμινάρια του ΕΦΕΤ, με τίτλο «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων»

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007) οι επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων. (12/01/2018)

περισσότερα »

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - 2017 (B΄περίοδος)

Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων Ε.Φ.Ε.Τ.   ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – 2017 (B΄περίοδος)   Το Επιμελητήριο Σάμου διοργανώνει το δεύτερο εξάμηνο του 2017 εκπαιδευτικά σεμινάρια του ΕΦΕΤ με τίτλο «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων» σύμφωνα με την  με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19ης Απριλίου 2004 για την Υγιεινή των Τροφίμων, Υπουργική Απόφαση 1..... (13/09/2017)

περισσότερα »