ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΝΕΑ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

IT Business Meet eCommerce - 24 & 25 Νοεμβρίου 2018 στο Ζάππειο Μέγαρο
04/06/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Σε συνέχεια της κατά κοινής ομολογίας επιτυχημένης διοργάνωσης του 2017 σας ανακοινώνουμε την νέα διοργάνωση της eCommerce Expo 2018 που θα πραγματοποιηθεί στις 24 & 25 Νοεμβρίου 2018 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η νέα προσπάθεια θα έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα την καταστήσουν διοργάνωση ορόσημο στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

Χαρακτηριστικά κάποιες από τις καινοτομίες που θα εισαχθούν στην επερχόμενη διοργάνωση είναι:

  Η γνωστοποίηση της διοργάνωσης στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης

•  Η παρουσία διακεκριμένων ομιλητών από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ελληνική Κυβέρνηση και από επώνυμες εταιρείες Ηλεκτρονικού Εμπορίου της Ελλάδας και του εξωτερικού

•  Η διοργάνωση Workshops 

•  Η εντονότερη προβολή στα ΜΜΕ, κ.α..

 

Στόχος είναι η δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού που συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα και παρουσιάζει τεχνολογικές λύσεις σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης οι επισκέπτες θα μπορέσουν να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις για όλο το φάσμα τον υπηρεσιών του ηλεκτρονικού εμπορίου όπως: ανάπτυξη εφαρμογής, προώθηση, ηλεκτρονικές πληρωμές, μεταφορές, κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες όπως τον επίσημο απολογισμό της προηγούμενης διοργάνωσης, τους ομιλητές του παράλληλου συνεδρίου και αρκετό οπτικοακουστικό υλικό μπορείτε να βρείτε στο: https://www.ecommerceexpo.gr

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 924.5577 ή info@verticom.gr

 

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή