Διαδικτυακή ημερίδα επιχειρηματικής δικτύωσης (Β2Β) Επιμελητηρίου περιοχής Kocaeli Τουρκίας (25 Αυγούστου 2022)

Στις 25 Αυγούστου 2022, το Επιμελητήριο της περιοχής Kocaeli Τουρκίας πρόκειται να διοργανώσει διαδικτυακή ημερίδα επιχειρηματικής δικτύωσης, σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Τουρκίας-Ε.Ε. της περιοχής του Ανατ. Μαρμαρά (ABIGEM Doğu Marmara) και του Enterprise Europe Network.

Το Επιμελητήριο αριθμεί 16.000 περίπου μέλη (μεταξύ των οποίων και 339 εταιρείες αλλοδαπής ιδιοκτησίας), με 84 από αυτά να συγκαταλέγονται ανάμεσα στις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Τουρκίας. Γενικά, η περιοχή Kocaeli, η οποία βρίσκεται ανατολικά της Κωνσταντινούπολης, φιλοξενεί το 13% περίπου της συνολικής τουρκικής βιομηχανικής παραγωγής, με ιδιαίτερη ισχυρή παρουσία στους τομείς των οχημάτων και της κατασκευής εξαρτημάτων και ανταλλακτικών, των χημικών και των μετάλλων.

Η συγκεκριμένη συνάντηση επιχειρηματικής δικτύωσης διοργανώνεται για 5η χρονιά, προσελκύοντας σημαντικό ενδιαφέρον και από τρίτες χώρες. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, βασικοί τομείς ενδιαφέροντος, εφέτος, θα είναι ο μηχανολογικός εξοπλισμός, τα μέταλλα, τα πλαστικά, οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, τα οχήματα και οι συνδεόμενες βιομηχανίες, τα χημικά, τα προϊόντα κατεργασίας ξύλου και τα έπιπλα, οι κατασκευές και τα οικοδομικά υλικά, η βιομηχανία τροφίμων, η ενέργεια, τα ακίνητα, τα διαρκή καταναλωτικά αγαθά και ο τουρισμός.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν, δωρεάν, στην ιστοσελίδα https://co-matching-2022.b2match.io/, με προθεσμία υποβολής 23 Αυγούστου 2022. Τυχόν ερωτήματα μπορούν να υποβληθούν στο τηλ. +90 262 323 08 56, καθώς και στα email συνεργατών του Επιμελητηρίου

(ykanpara@abigemdm.com.tr, bcakir@abigedm.com.tr, oguz.cagil@koto.org.tr).

Προηγούμενο Πρόσκληση για σύναψη σύμβασης ή συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας, για την αποκλειστική εξυπηρέτηση γραμμών του Δικτύου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ