Πρόσκληση για συμμετοχή στις “Ημέρες Καριέρας 11-12 Φεβρουαρίου 2023

“Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ” που διοργανώνονται μέσω της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) με στόχο την αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες των επιχειρήσεων για την ανεύρεση κατάλληλου εργατικού δυναμικού, έχει προγραμματιστεί η 14η Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ στην Αθήνα, το Σάββατο και την Κυριακή 11 & 12 Φεβρουαρίου 2023 (ώρες 10:00 – 18:00, στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της HELEXPO στο Μαρούσι Λεωφ. Κηφισίας 39 ( Μεγάλο Εμβολιαστικό Κέντρο “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”).

Η συμμετοχή είναι απολύτως δωρεάν. Η Υπηρεσία μας αναλαμβάνει τη δημιουργία ειδικού περιπτέρουμε τραπέζι, καθίσματα και πλάτη με εικαστική απεικόνιση του λογοτύπου της επιχείρησης.
Καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης (με παροχή 2 ενδιάμεσων coffee και lunch breaks), θα έχετε τη δυνατότητα απευθείας επαφής και συνέντευξης με αναζητούντες εργασία, δικτύωσης και διανομής προωθητικού υλικού και giftbags.

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις κενές θέσεις εργασίας αυτή την περίοδο (ειδικότητες και αριθμό – ενδεικτικά – ), καθώς και να μας αποστείλετε το λογότυπό σας σε αρχείο γραμμικό υψηλής ανάλυσης pdf ή ai ή eps ή svg.
Η συμμετοχή σας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την ΔΥΠΑ”

ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΚΠΑ2 ΣΑΜΟΥ
Πυθαγόρα 3, 83100 Σάμος
Τηλ.: 2273022003
tysamos@dypa.gov.gr

Προηγούμενο Ψήφισμα του Επιμελητηρίου Σάμου για την κοίμηση του Σαμίου Πατριάρχη Ιερουσολύμων κυρού Ειρηναίου Α΄

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ