Πρόσκληση σε ειδική εκδήλωση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος με θέμα τη Πάταξη της Παραοικονομίας και του Παρεμπορίου τη Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12:00 στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Σάμου.

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, κ. Ιωάννης Μασούτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου κ. Γεώργιος Κυριαζής, ο Πρόδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας και της Θεματικής Επιτροπής Παραοικονομίας και Παρεμπορίου της ΚΕΕΕ, κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

σας προσκαλούν στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Σάμου τη Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12:00,

σε ειδική εκδήλωση με θέμα την ανάδειξη της τεράστιας μάστιγας του Παρεμπορίου και της Παραοικονομίας, η οποία πλήττει της Ελληνική Οικονομία, το νόμιμο εμπόριο και τον υγιή ανταγωνισμό.

Στόχο της εκδήλωσης αποτελεί η σύμπραξη όλων των εμπλεκόμενων φορέων, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο περιορισμός της οικονομικής αιμορραγίας που προκαλούν τα λαθραία και παραποιημένα προϊόντα, τόσο στην υγιή Επιχειρηματικότητα όσο και στο Ελληνικό Δημόσιο.

Η δραστική μείωση του Παρεμπορίου και ο περιορισμός της Παραοικονομίας απαιτεί τη σύμπραξη και το συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ως εκ τούτου θεωρούμε την παρουσία σας απαραίτητη.

 

Προηγούμενο Επαγγελματική Έκθεση τροφίμων και ποτών στο Η.Βασίλειο – UK Food & Drink Shows – 24-26 Απριλίου 2023 στο BIRMINGHAM

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ