Συμμετοχή Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στην έκθεση “3ο BIO FESTIVAL 2023”

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, εάν υπάρξει επαρκής αριθμός επιχειρήσεων, προσανατολίζεται να συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη φορά, φιλοξενώντας ΔΩΡΕΑΝ τα προϊόντα των νησιών, στην έκθεση “3ο BIO FESTIVAL 2023”, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 8 Μαΐου 2023 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι (κέντρο της Αθήνας).

Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες

Το “3ο BIO FESTIVAL 2023” διεξάγεται στο ιστορικό & εμβληματικό εργοστάσιο φωταερίου της Αθήνας, με τα μουσειακά κτίρια και τους πλακόστρωτους δρόμους, ένα πραγματικά ιδανικό περιβάλλον για διοργάνωση festival βιολογικών προϊόντων. Πρόκειται για ένα μικτό festival, που απευθύνεται τόσο στους καταναλωτές (b2c) για άμεσες λιανικές πωλήσεις, όσο και στους ιδιοκτήτες και τα στελέχη των επιχειρήσεων του κλάδου (b2b), όπως καταστήματα με βιολογικά και φυσικά προϊόντα, καταστήματα fine food & healthy – eco διατροφής, delicatessen, παντοπωλεία & gourmet stores, super markets & mini markets, χονδρεμπόριο τροφίμων & ποτών, εστιατόρια και εταιρείες catering, κρεοπωλεία, αρτοζαχαροπλαστεία, καφετέριες, ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα, φαρμακεία, e – shops, επιχειρήσεις & υπηρεσίες well – being, κ.ο.κ.

Tα βιολογικά και φυσικά προϊόντα, κατακτούν τα τελευταία χρόνια έδαφος σε όλο τον κόσμο και κερδίζουν την προτίμηση κάθε καταναλωτή που επιθυμεί την υγιεινή διατροφή και την προστασία του περιβάλλοντος. Η “FORUM A.E.” αφουγκραζόμενη τις νέες τάσεις της αγοράς και με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει στην οργάνωση εκθέσεων και festivals, εγγυάται για την απόλυτη επιτυχία και την εμπορική αποτελεσματικότητα του “3ου BIO FESTIVAL 2023”.
Αποτελεί αναμφίβολα το σημαντικότερο εμπορικό event για τα βιολογικά και φυσικά προϊόντα της χώρας, στο οποίο λαμβάνουν μέρος παραγωγοί και εταιρείες με βιολογικά, φυσικά, μη βιομηχανοποιημένα και μη μεταλλαγμένα προϊόντα.

Συγκεκριμένα στο “3ο BIO FESTIVAL 2023”, μπορούν να συμμετέχουν παραγωγοί και επιχειρήσεις με τα ακόλουθα προϊόντα:

Ελαιόλαδα & ελιές, ψωμιά – αρτοσκευάσματα & μπάρες δημητριακών, προϊόντα κρέατος οργανικής καλλιέργειας, τυροκομικά & γαλακτοκομικά, αβγά, δημητριακά – ζυμαρικά & όσπρια, μέλια – μαρμελάδες – γλυκά & γλυκά κουταλιού, σάλτσες & αλείμματα, κομπόστες, βότανα – αφεψήματα & τσάγια, νερά – χυμοί – αναψυκτικά – ροφήματα & καφέδες, κρασιά – μπύρες & ποτά, ξηροί καρποί & αποξηραμένα φρούτα, φρούτα & λαχανικά, συμπληρώματα διατροφής & superfoods, παιδικές τροφές, φυσικά & βιολογικά καλλυντικά, σαπούνια, προϊόντα καθημερινής περιποίησης & υγιεινής φροντίδας, προϊόντα eco living, οικολογικές συσκευασίες & απορρυπαντικά, κ.ο.κ.

Παράλληλα, σε ξεχωριστό θεματικό τομέα (αίθουσα), θα προβληθούν τα vegan προϊόντα, τα οποία αποτελούν τη νέα τάση διατροφής, που κερδίζει όλο και περισσότερους υποστηρικτές και τείνει να γίνει τρόπος ζωής.

Με το διπλό προσανατολισμό του φεστιβάλ (Β2Β και Β2C), τα οφέλη που θα αποκομίσουν οι εκθέτες απ’ όλη τη χώρα, θα είναι πολλαπλά: Προβολή και προώθηση των προϊόντων τους σε χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες, ανάπτυξη του δικτύου διανομής τους, διεύρυνση τους πελατολογίου τους, ενίσχυση της εταιρικής τους ταυτότητας και καθιέρωση των προϊόντων τους στην ελληνική αγορά καθώς και επιτόπου εμπορικές συναλλαγές με τους χιλιάδες καταναλωτές που θα παρακολουθήσουν το φεστιβάλ.

Προηγούμενο Προκήρυξη ηλεκτρονικού διαγωνισμού της Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΜΟΥ, για την ανάδειξη αναδόχου για την: «Παροχή υπηρεσιών για τον έλεγχο των δακοπληθυσμών με τη μέθοδο της παγιδοθεσίας, με παγίδες τύπου McPhail, στους ελαιώνες των Περιφερειακών Ενοτήτων Σάμου & Ικαρίας, ετών 2023 – 2024, στο πλαίσιο του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς».

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ