Δελτίο Τύπου – Τουρισμός-Ειδική Εκδήλωση Παρουσίασης της Σάμου ως Τουριστικού Προορισμού στη Σερβία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Δήμος Σάμου, στα πλαίσια των διαρκών προσπαθειών του για διεύρυνση και αναβάθμιση του τουριστικού προφίλ του νησιού μας και βασιζόμενος στο μεγάλο αποθετήριο πολιτισμού, ιστορίας και περιβάλλοντος που διαθέτει, διοργανώνει σειρά δράσεων με στόχο την προώθηση και προβολή του νησιού μας στην πολλά υποσχόμενη τουριστική αγορά της Σερβίας.

Σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδος στην Σερβία και το Γραφείο Ε.Ο.Τ. διοργανώνουν ειδική εκδήλωση  παρουσίασης του νησιού μας ως Τουριστικού Προορισμού στις 6 Φεβρουαρίου 2019. Σε αυτό, πέραν των παρουσιάσεων, προετοιμάζεται εξειδικευμένη γευστική δοκιμή των τοπικών προϊόντων της Σάμου που απευθύνεται  προς διακεκριμένους εκπροσώπους των Σερβικών και διεθνών αρχών, Μέσων Ενημέρωσης, επιχειρηματιών, επιστημόνων καθώς και εκπροσώπους της διεθνούς τουριστικής αγοράς.

Οι επιχειρηματίες που θα ήθελαν να πλαισιώσουν αυτήν την καινοτόμα προσπάθεια, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο Δημάρχου και στα τηλέφωνα 2273350140-2273350166 έως και 20 Ιανουαρίου 2019 ώστε, είτε να δηλώσουν την προσωπική συμμετοχή τους στην αποστολή (με ιδία δαπάνη), είτε για να διαθέσουν δείγματα των προϊόντων παραγωγής τους με στόχο την ποιοτική τους ανάδειξη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

 

 

Εκ του Δήμου Σάμου 

 

 

 

Προηγούμενο Προθεσμίες Συμμόρφωσης με τις διατάξεις του Ν. 4583/2018 (ενσωμάτωση στην Ελληνική Νομοθεσία της Οδηγίας 2016/97/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ής Ιανουαρίου 2016 σχετικά με τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων και άλλες διατάξεις).

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ