Δελτίο Τύπου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά με θέμα τη διοργάνωση Gala, την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 και ώρα 19.00, στο Party Restobar BELUGA, κατά τη διάρκεια του οποίου γυναίκες επιχειρηματίες θα παρουσιάσουν τις επιχειρήσεις του και θα μοιραστούν την επιτυχία τους.

Οι γυναίκες στην κορυφή!!! 

Gala από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά και την Ομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου

 PROSKLISISEGALAVEP_OIGYNAIKESSTINKORYFI_F9067.jpg

Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γιώργος Παπαμανώλης – Ντόζας και η Ομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου, στο πλαίσιο των δράσεων για την ανάδειξη πολιτικών με στόχο την ενδυνάμωση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, σας  προσκαλούν στο Gala που διοργανώνουν  την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 και ώρα 19.00, στο Party Restobar “BELUGA”, 2ας Μεραρχίας 8, στον Πειραιά, κατά τη διάρκεια του οποίου γυναίκες επιχειρηματίες θα παρουσιάσουν τις επιχειρήσεις του και θα μοιραστούν την επιτυχία τους.

Επισημαίνεται ότι θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για το περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Covid 19. Στην είσοδο θα επιδεικνύεται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ. 210 4121 298 και 210 4174 765. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων.

Προηγούμενο Εγχειρίδια για τη Δράση «Επιχορήγηση επιχειρήσεων παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών» του ΕΠΑνΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ