Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Νομού Σάμου για τη συμμετοχή στη μεγάλη Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης «TRAVEL TURKEY IZMIR 2018» που θα πραγματοποιηθεί 6-8 Δεκεμβρίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Νομού Σάμου ενημερώνει τους επαγγελματίες του τουρισμού ότι θα συμμετέχει για μία ακόμα χρονιά στη μεγάλη Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης «TRAVEL TURKEY IZMIR 2018» που θα πραγματοποιηθεί 6-8 Δεκεμβρίου.

Το Επιμελητήριο Σάμου αρωγός αυτής της μεγάλης προσπάθειας για την προώθηση στη γείτονα χώρα του τουριστικού προϊόντος μας, χρηματοδοτεί και πάλι την ενοικίαση χώρου 12m2 και την κατασκευή περιπτέρου, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των επαγγελματιών για την σωστή προβολή τους.

 Όσοι επιθυμούν να στείλουν έντυπο υλικό και προϊόντα για  να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους στη μεγάλη αγορά της Τουρκίας μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο μας στο 6944570015 (Νίκος Στεφανής), με το Επιμελητήριο στο 2273087970 και με τα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων στο 2273023973.

Για όσους επισκεφτούν την έκθεση θα πρέπει να δηλώσουν αν επιθυμούν ιδιαίτερες  συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες καθώς και με όποιους άλλους αυτοί κρίνουν, να τους δοθεί μέρος για Β2Β συνεργασίες στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους κοντά στο περίπτερο μας, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο περίπτερο μας όπου θα υπάρχουν άτομα με αρμοδιότητα  για την διανομή του έντυπου υλικού.    

 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

 

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

 

 

 

Προηγούμενο Ανακοίνωση για τους Δυνητικούς Δικαιούχους των Δράσεων ΕΚΤ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ