ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σάμου κου Γεωργίου Κυριαζή προς το Υπουργείο Ναυτιλίας σχετικά με τις αλλαγές των ακτοπλοϊκών δρομολογίων της Μ. Εβδομάδας.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Επιστολή Προέδρου Επιμελητηρίου Σάμου κου Γεώργιου Κυριαζή στο Υπουργείο Ναυτιλίας σχετικά με τις αλλαγές των ακτοπλοϊκών δρομολογίων της Μ. Εβδομάδας. 

 

Σάμος, 09/04/2020

Αρ.Πρωτ. 278

 

                                                          Προς 

Κο. Ιωάννη Πλακιωτάκη

Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

 

Κοιν:

κα Χριστιάνα Καλογήρου

Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

 

Κύριε Υπουργέ,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  με την αλλαγή των δρομολογίων για το Νομό Σάμου την περίοδο της Μ. Εβδομάδας δημιουργούνται  ορισμένα σοβαρά προβλήματα σχετικά με την τροφοδοσία του Νομού.

Ειδικότερα, το δρομολόγιο της Μ. Τρίτης από Πειραιά προς Σάμο με αναχώρηση στις 9 η ώρα το πρωί αντί στις 4 το απόγευμα που ίσχυε, θα έχει ως αποτέλεσμα να μην γίνει εγκαίρως η φόρτωση των εμπορευμάτων από τις μεταφορικές εταιρίες καθώς δεν θα προλάβουν να φορτωθούν εμπορεύματα της Μ. Τρίτης αλλά μόνο εκείνα της Μ. Δευτέρας. Επίσης μέχρι το επόμενο δρομολόγιο της Μ. Πέμπτης στις 5 το απόγευμα από Πειραιά, τα εμπορεύματα θα παραμείνουν στην Αθήνα για τρεις ημέρες από Μ. Τρίτη ως Μ. Πέμπτη για να ταξιδέψουν τελικά Μ. Πέμπτη απόγευμα και να διανεμηθούν αναγκαστικά στην αγορά και στα σουπερ μάρκετ την Μ. Παρασκευή η οποία είναι και ημιαργία.  

Κατανοούμε την νησιωτικότητα και τις δυσκολίες της γιατί ζούμε εδώ, και  παρακαλούμε όπως λαμβάνετε υπόψη τις προτάσεις μας, καθώς ως συμβουλευτικό όργανο είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να βοηθήσουμε τον δύσκολο έργο του Υπουργείου Ναυτιλίας.

 

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

 

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Συνοπτικός δημόσιος μειοδοτικός διαγωνισμός που θα αφορά στην προμήθεια «Ειδών Κυλικείου για τις ανάγκες των Μονάδων – Ανεξαρτήτων Υπομονά-δων και Υπηρεσιών της Περιοχής Ευθύνης της 79 ΑΔΤΕ»

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ