Το Σάββατο 13 Ιούνιου το Επιμελητήριο Σάμου για μία ακόμα φορά πραγματοποίησε εκδήλωση υποδοχής στους επισκέπτες Κρουαζιέρας στο Πυθαγόρειο Σάμου.
Στο πλαίσιο της υποδοχής μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα στους επιβάτες ( ορχιδέες Σάμου, κούπα του Πυθαγόρα και αναμνηστικό μπρελόκ στο σχήμα του νησιού μας). Παράλληλα δόθηκε στον Γενικό Διευθυντή της «Selectum Blu Cruises» ως ένδειξη τιμής για την εμπιστοσύνη που δείχνει η εταιρεία του που για τρία συναπτά έτη με δύο προσεγγίσεις εβδομαδιαίως, αλλάζει τα δεδομένα και το νησί μας αποκτά τις βάσεις για την ενίσχυση της κρουαζιέρας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την ενίσχυση αυτής της προσπάθειας τον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου και τις Ποτοποιίες Γιοκαρίνη και Φραντζέσκο για το κέρασμα με εκλεκτά κρασιά και ούζο για τους επισκέπτες και το προσωπικό του πλοίου.
Τέλος θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Πυθαγορείου κ. Αλέξανδρο Γεωργούδη για την πολύτιμη συμβολή του στην εκδήλωση.






