Δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος- Επιχειρηματικό Πάρκο Χανίων Α.Ε

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΧΑΝΙΩΝ Α.Ε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Η ανώνυμη εταιρεία Επιχειρηματικό Πάρκο Χανίων Α.Ε. (ΕΠΙΧΕΙΠΑ), που υλοποιεί το έργο της κατασκευής του νέου επιχειρηματικού Πάρκου στην περιοχή Μαλάξας του Δημοτικού Διαμερίσματος Κεραμιών του Δήμου Χανίων, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο για την υποβολή εκδήλωσης κατ’ αρχήν ενδιαφέροντος, προκειμένου εφόσον η ίδια το προκρίνει να έρθει σε επαφή, για να επιλέξει συνεργάτη για την διαφήμιση, προβολή και παροχή κάθε συναφούς υπηρεσίας, για την πώληση οικοπέδων στις ενδιαφερόμενες προς εγκατάσταση επιχειρήσεις και την ανάπτυξη της λειτουργίας του Πάρκου. 

Η παρούσα πρόσκληση δεν είναι δεσμευτική για την ΕΠΙΧΕΙΠΑ και αφορά αποκλειστικά την εκδήλωση κατ’ αρχήν ενδιαφέροντος με την αποστολή από κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση των στοιχείων που αυτή κρίνει σχετικά με την εμπειρία και τις δυνατότητες της στους ανωτέρω τομείς. 

Προτάσεις εκδήλωσης κατ’ αρχήν ενδιαφέροντος μπορούν να υποβάλλονται αποκλειστικά: α) στην  ηλεκτρονική διεύθυνση epixeipasa@gmail.com και β) ταχυδρομικά στην διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 34, Τ.Κ 73132, Χανιά Κρήτης, Υπ’ όψιν Δ.Σ. ΕΠΙΧΕΙΠΑ 

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες

Ελ. Βενιζέλου 34, 73132

Χανιά – Κρήτης

Τηλ: 2821025618

Κιν: 6986561616 

Fax: 2821025598

Εmail: epixeipasa@gmail.com

 

Προηγούμενο Ενημέρωση απο την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείο Οικονομικών

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ