Διερευνητικό ενδιαφέρον για τη διεθνή Έκθεση ABU DHABI INTERNATIONAL FOOD EXHIBITION 2023

Το Επιμελητήριο Σάμου ενημερώνει τα μέλη του ότι η πάροχος Ελληνική εταιρεία “GREAT EXHIBITIONS”, πρότεινε στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου τη συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση “ABU DHABI INTERNATIONAL FOOD EXHIBITION 2023”. Η έκθεση πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, την πόλη του Abu Dhabi, από Δευτέρα, 27 έως και Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023. Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αποτελούν για το τρόφιμα της Ελλάδας (μόνο για τα τρόφιμα και όχι για τα ποτά), μία τεράστια αγορά και μία μεγάλη ευκαιρία διείσδυσης. Σημειωτέον ότι στη χώρα αυτή, όπου ως γνωστόν υπάρχει διαρκής οικονομική ανάπτυξη με την υλοποίηση τεράστιων επενδυτικών projects, δεν παράγονται ανταγωνιστικά προϊόντα του τομέα της γεωργίας και των τροφίμων, για τα οποία παρατηρείται πολύ μεγάλη ζήτηση από την τοπική αγορά.

 

Σε περίπτωση πιθανού ενδιαφέροντος παρουσίας σας στην έκθεση αυτή μέσω της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, επικοινωνήστε με την ΠΒΑ στο e-mail pitsiosp1@gmail.com (υπόψη κ. Π. Πίτσιου).

 

Προηγούμενο Ενημέρωση για επικείμενη βεβαίωση οφειλόμενων τελών ΓΕΜΗ σε ΔΟΥ και την είσπραξη εσόδων υπέρ Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε) από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ) και τα Κέντρα Βεβαίωσης και Είσπραξης (ΚΕ.Β.ΕΙΣ).

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ