Δύο Διεθνείς Διαγωνισμοί Ποιότητας Επιτραπέζιας Ελιάς & Ελαιολάδου στη Detrop Boutique 2-4 Απριλίου 2022

Δύο νέοι θεσμοί, αποτέλεσμα συνεργασίας της  ΔΕΘ – HELEXPO με την Επιστημονική Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου & Ελιάς – ΦΙΛΑΙΟΣ, ήλθαν για να εμπλουτίσουν τις προσπάθειες ανάπτυξης του ελαιοκομικού τομέα και προβολής των προϊόντων του. 

Πρόκειται για τους Διεθνείς Διαγωνισμούς Ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου OLIVE OIL TROPHY και Επιτραπέζιων Ελιών TABLE OLIVES TROPHY

Στην προσεχή DETROP BOUTIQUE 2022 που θα πραγματοποιηθεί από 2-4 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, οι τυποποιητικές, εμπορικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις του ελαιολάδου και της επιτραπέζιας ελιάς θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα βραβείο για την ποιότητα των προϊόντων τους, στο πλαίσιο των δύο νέων πρωτοβουλιών. Στους δύο διαγωνισμούς μπορούν να  συμμετέχουν τόσο οι εκθέτες της DETROP Boutique 2022, όσο και όλες οι επιχειρήσεις του τομέα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και επιθυμούν μια διάκριση κύρους για τα προϊόντα τους.

Δίνεται η δυνατότητα σε εταιρίες να συμμετέχουν ως χορηγοί κερδίζοντας ευρεία προβολή και πολλά ανταποδοτικά οφέλη αναλόγως του πακέτου που θα επιλέξουν. 

 

 

Με εκτίμηση

Βασιλική Δίγγα

Διεύθυνση Εκθέσεων

Εγνατία 154 | 546 36 | Θεσσαλονίκη 

T.  2310 291545  | F. 2310 291551

 

vdin@helexpo.gr  | http://www.helexpo.gr

 

Προηγούμενο Παρουσίαση Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Επιχειρηματιών 2 Μαρτίου 2022, ώρα 18:00, στο Ξενοδοχείο Σάμος

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ