Ημερίδες Προβολής και Δημοσιότητας του προγράμματος «Κατάρτιση Στελεχών Τουριστικών Γραφείων»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουριστικών Γραφείων, δικαιούχος φορέας της πράξης «Κατάρτιση Στελεχών Τουριστικών Γραφείων» με MIS 5035194, διοργανώνει Ημερίδες Προβολής και Δημοσιότητας της Πράξης, με αφορμή την διαδικασία Αιτήσεων Συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Το έργο απευθύνεται σε 1.273 συνολικά εργαζόμενους του Ιδιωτικού τομέα της Οικονομίας, σε όλες τις περιφέρειες (13) της Ελλάδας, που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους, να καταρτιστούν και να πιστοποιηθούν σε εξειδικευμένα αντικείμενα, με σκοπό την βελτίωση των δεξιοτήτων τους καθώς και την ενίσχυση της επαγγελματικής τους ικανότητας.

Το  πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης, διάρκειας 80 ωρών, στα ακόλουθα εκπαιδευτικά αντικείμενα: «Τουριστικός Αντιπρόσωπος», «Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου», «Χειριστής Εφαρμογών Αυτοματοποιημένου Γραφείου» και οδηγούν σε πιστοποίηση. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της δράσης δίνεται εκπαιδευτικό επίδομα 400,00€. Η πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο -ΕΚΤ) και την Ελλάδα.

Διαβάστε αναλυτικά το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

 

 

 

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Άφιξη του πρώτου τσάρτερ και επισκεπτών στο αεροδρόμιο “ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ ο ΣΑΜΙΟΣ” της Ολλανδικής SUNWEB 21/04/2022

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ