Το Επιμελητήριο Σάμου διοργανώνει σεμινάρια του ΕΦΕΤ, με τίτλο «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων».
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007) οι επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων. Τα Σεμινάρια απευθύνονται σε κάθε άτομο που απασχολείται σε μια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος (Εστιατόρια, Καφετέριες, Ζαχαροπλαστεία, Ξενοδοχεία, Ψητοπωλεία, Φούρνοι, Σούπερ Μάρκετ, Παιδικοί Σταθμοί κ.λ.π) που έρχεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τα τρόφιμα.
- Το σεμινάριο είναι διάρκειας 8 ωρών. (πραγματοποιείται σε 1 ημέρα)
- Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Κόστος Συμμετοχής ανά καταρτιζόμενο:
- Για τα Μέλη του Επιμελητηρίου (συμπεριλαμβάνονται και οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση μέλος) , 80€ ανά καταρτιζόμενο ( 30€ το παράβολο του ΕΦΕΤ + 50€ κόστος εκπαίδευσης). Τα μέλη του Επιμελητηρίου θα πρέπει να ταμειακά ενήμεροι στο Επιμελητήριο.
- Για τα μη μέλη επιχειρήσεις, 130€ ανά καταρτιζόμενο (30€ το παράβολο του ΕΦΕΤ + 100€ κόστος εκπαίδευσης).
Κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό του Επιμελητηρίου Σάμου στην Εθνική Τράπεζα:
Αριθμός Λογαριασμού: 401 / 545195-79
IBAN: GR78 0110 4010 0000 4015 4519 579
Τηλ Επικοινωνίας: 22730-87980
Σχετικά Αρχεία: