Συμμετοχή σε επιχειρηματικές συναντήσεις με τους Ιταλούς agents – προώθηση ελληνικών προϊόντων στην ιταλική αγορά

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ AGENTS – ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟ”Ι”ΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (ΕΛΛΗΝΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ Β 2 Β ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ AGENTS – MILANO (ITALIA)
17 & 18 Νοεμβρίου 2022

ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ EΞΑΓΩΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Στις 17 και στις 18 Νοεμβρίου 2022 με φυσική πλέον παρουσία συναντάμε στο Μιλάνο τους ιταλούς agents για την προώθηση ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην ιταλική αγορά.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟ’Ι’ΟΝΤΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

Σε συνέχεια του προγράμματος ‘’ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ’’ το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει b2b συναντήσεις με τους Ιταλούς agents στις 17 και 18 Νοεμβρίου 2022.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την Agents 321/ Forum Agenti, μία από τις μεγαλύτερες ενώσεις agents της Ιταλίας στο NH Milano Congress Center-Strada 2a-20090 Assago Milano)

Στόχος μας είναι η προώθηση ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών και η εύρεση συνεργασιών στην Ιταλική αγορά. Για κάθε ελληνική εταιρεία που ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην αποστολή θα δρομολογηθούν εκ των προτέρων στοχευμένες συναντήσεις με Ιταλούς agents προκειμένου να δρομολογηθούν ευκαιρίες και διαδικασίες συνεργασίας.

Tην αποστολή θα συνοδεύσει ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου μας κος Παναγιώτης Βαμβακάρης.
Παρακαλούμε τις ενδιαφερόμενες εταιρείες να επικοινωνήσουν με τα γραφεία μας στο τηλ.210.7213209 (κο Mario Giannotti) ή στα mails:giannotti@italia.gr και italia@italia.gr για περισσότερες πληροφορίες και για το κόστος συμμετοχής.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας και δώστε την ευκαιρία στην εταιρεία σας να προσεγγίσει την Ιταλική αγορά και να αποτελέσει το δίαυλο επικοινωνίας με τους μελλοντικούς εμπορικούς αντιπροσώπους σας.

Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας
t.0030.210.7213209
italia@italia.gr
www.italia.gr

Προηγούμενο 31η Διεθνής Έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας, από 18 έως 20/2/2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ