Συμμετοχή της ΠΒΑ στην τουριστική Έκθεση Philoxenia 2022 στη Θεσσαλονίκη από 18 έως 20 Νοεμβρίου 2022

Η συμμετοχή της ΠΒΑ στην Έκθεση Philoxenia 2022 που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη μεταξύ 18 και 20 Νοεμβρίου 2022 κρίνεται σημαντική, δεδομένου ότι μεταξύ άλλων θα δοθεί η ευκαιρία στα στελέχη της ΠΒΑ να συμμετάσχουν σε προγραμματισμένες συναντήσεις (B2B) με επαγγελματίες του τουρισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος συναντήσεων της έκθεσης με Hosted Buyers από όλο τον κόσμο.
Στην εν λόγω έκθεση, παρέχεται η δυνατότητα από τον διοργανωτή (HELEXPO), συμμετοχής φορέων/επιχειρήσεων ως συνεκθέτες της ΠΒΑ στο πρόγραμμα των συναντήσεων Β2Β με δική τους ατζέντα 20 ραντεβού έναντι οικονομικής συμμετοχής προς τον διοργανωτή (HELEXPO), ύψους 300 ευρώ συν ΦΠΑ ανά φορέα/επιχείρηση.
Η online πλατφόρμα Β2Β θα ανοίξει για τους συνεκθέτες στις αρχές Νοεμβρίου. Για τον λόγο αυτό, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο εν λόγω πρόγραμμα θα πρέπει να ενημερώσουν εγγράφως τη Δ/νση Τουρισμού (tourismos@pvaigaiou.gov.gr) έως την 31η Οκτωβρίου 2022.
Δεδομένου ότι τα Β2Β θα πραγματοποιηθούν εντός του περιπτέρου της ΠΒΑ, θα είναι περιορισμένος ο αριθμός των συμμετεχόντων κι ως εκ τούτου αφενός θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, αφετέρου η συμμετοχή συλλογικών τουριστικών φορέων θα προηγείται των ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Μετά τη λήξη της ως άνω ημερομηνίας θα ενημερωθούν σχετικά οι ενδιαφερόμενοι για την πορεία του αιτήματός τους ώστε ακολούθως όσοι θα συμμετάσχουν, με δική τους ευθύνη να προβούν στη διαδικασία εγγραφής τους.
Τέλος, για λόγους εύρυθμης λειτουργίας και αποτελεσματικότερης παρουσίας στις ανωτέρω διοργανώσεις, όσοι εκ των φορέων και επιχειρήσεων ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στις ανωτέρω εκθέσεις, ανεξαρτήτως συμμετοχής τους στα προγράμματα Β2Β, έχουν προσωπική ευθύνη για τη μέριμνα προμήθειας καρτών εισόδου και κρίνεται απαραίτητο να ενημερωθεί εγγράφως η Δ/νση Τουρισμού (κα Αγγελική Πολυτάκη, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού, e-mail: tourismos@pvaigaiou.gov.gr, τηλ. 22513- 52150).

Προηγούμενο Πρόσκληση σε Τηλεδιάσκεψη: Παρουσίαση του προγράμματος ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ για ΜΜΕ από τον ΣΕΠΕ – Δευτέρα 24/10/2022 (18:00-19:30)

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ