Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο ανακοινώνει το δεύτερο σε σειρά webinar “Doing Business with the Arab World” στις 17 Ιουνίου 2020 στις 14:00 και θα παρουσιάσει τις αγορές της Τυνησίας, της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Οι τρεις εν λόγω αραβικές χώρες διαθέτουν μεγάλες και δυναμικές αγορές και προσφέρουν εξαιρετικές επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες για τις ελληνικές επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν εξ αποστάσεως από τους Έλληνες Συμβούλους Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στις αντίστοιχες χώρες: τον κ. Γεώργιο Σακουφάκη από την Τυνησία, τον κ. Νικόλαο Θωμόπουλο από την Σαουδική Αραβία και την κα Μαρία Κωστοπούλου από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες. 

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα και τεχνικές πληροφορίες θα δοθούν στους ενδιαφερομένους όταν κατοχυρωθεί η συμμετοχή τους. 

 

Για τη φόρμα συμμετοχής, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

 

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής: Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 και ώρα 16:00 

 

 

Προηγούμενο Κανόνες τήρησης αποστάσεων σε οργανωμένες ιδιωτικές και μη παραλίες στο σύνολο της επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, ισχύος από τις 9.6.2020 έως και τις 23.6.2020.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ