Το Επιμελητήριο Σάμου διοργανώνει σεμινάρια του ΕΦΕΤ, με τίτλο «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων».

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007) οι επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων. Τα Σεμινάρια απευθύνονται σε κάθε άτομο που απασχολείται σε μια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος (Εστιατόρια, Καφετέριες, Ζαχαροπλαστεία, Ξενοδοχεία, Ψητοπωλεία, Φούρνοι, Σούπερ Μάρκετ, Παιδικοί Σταθμοί κ.λ.π) που έρχεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τα τρόφιμα.

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 8 ωρών. (πραγματοποιείται σε 1 ημέρα)

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

 

Αίτηση Συμμετοχής

 

Κόστος Συμμετοχής ανά καταρτιζόμενο: 

Για τα Μέλη του Επιμελητηρίου (συμπεριλαμβάνονται και οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση μέλος) , 80€ ανά καταρτιζόμενο ( 30€ το παράβολο του ΕΦΕΤ + 50€ κόστος εκπαίδευσης). Τα μέλη του Επιμελητηρίου θα πρέπει να ταμειακά ενήμεροι στο Επιμελητήριο.

Για τα μη μέλη επιχειρήσεις, 130€  ανά καταρτιζόμενο  (30€ το παράβολο του ΕΦΕΤ + 100€ κόστος εκπαίδευσης).

Κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του Επιμελητηρίου Σάμου:

 1.Εθνική Τράπεζα: GR7801104010000040154519579.

 2.Τράπεζα Πειραιώς: GR2501727080005708075868295.

 3.Τράπεζα Eurobank: GR4202603630000580200200507.

 

Τηλ Επικοινωνίας: 22730-87980

 

 

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Υλοποίηση σχεδίου Συμπράξεων Μικρής Κλίμακας ΚΑ210, Τομέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, ERASMUS+ 2021

Leave Your Comment

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ