Το Επιμελητήριο Σάμου, προσφέρει Ηλεκτρονικό ράφι προϊόντων και υπηρεσιών στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ www.directmarket.gr

Το Επιμελητήριο Σάμου, προσφέρει Ηλεκτρονικό ράφι προϊόντων και υπηρεσιών στην  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ www.directmarket.gr, η οποία προβάλει ήδη 250.000 προϊόντα και 1300 επιχειρήσεις και είναι διαθέσιμη σε όλους τους επιχειρηματίες του νομού.  Παρέχεται η δυνατότητα Προβολής (βιτρίνα) ή και Ηλεκτρονικών πωλήσεων (e-shop) προϊόντων χωρίς την ανάγκη ειδικής υποδομής, εύκολα και απλά. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ολοκληρωμένη Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Καταστήματος που μπορεί και να μετασχηματίσει μέσω ενός απλού banner, την ιστοσελίδα κάθε επιχείρησης σε e-shop αν δεν διαθέτει δικό της.  Η κάθε τοπική επιχείρηση αποκτά «βιτρίνες προϊόντων» που τις διαχειρίζεται η ίδια, με ακριβώς ίδιο περιεχόμενο τόσο στην Τοπική Αγορά Σάμου όσο και στην Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά Προϊόντων  www.directmarket.gr που αποτελεί το μοναδικό Ελληνικό e-Mall σήμερα. 

Επίσης, αν έχετε ήδη δικό σας e-shop τα προϊόντα σας μπορούν να ανεβαίνουν αυτόματα μέσω XML και στις 2 ηλεκτρονικές αγορές.  Με τους τρόπους αυτούς η επιχείρηση αποκτά ουσιαστικά πολλά κανάλια πώλησης και προβολής των προϊόντων σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ταυτόχρονα προσφέρεται ειδική εφαρμογή υπολογισμού μεταφορικών και πληρωμών για την Ελλάδα και το Εξωτερικό με πλήθος ρυθμίσεων που θα καλύψουν κάθε εμπορική πολιτική ενώ όλες οι δυνατότητες διαχειρίζονται αποκλειστικά από την επιχείρηση που συμμετέχει.

Στηρίζουμε ουσιαστικά τις Τοπικές επιχειρήσεις πραγματοποιώντας εφικτή την διάθεση προϊόντων κατευθείαν στον καταναλωτή εύκολα και γρήγορα. Παράλληλα επιτυγχάνεται σημαντική προβολή των τοπικών επιχειρήσεων όλου του νομού στο ευρύτερο Ελληνικό και Διεθνές αγοραστικό κοινό ενώ όλα τα Τοπικά Προϊόντα της Ηλεκτρονικής Αγοράς θα διασυνδεθούν και με την Πανελλαδική Τουριστική Πύλη  www.filoxeno.com.

 

Αποκτήστε σήμερα το δικό σας Ηλεκτρονικό Ράφι και γίνετε μέλος του Directmarket.gr  εντελώς δωρεάν και αποκτήστε πελάτες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Αποκτήστε πρόσβαση σε ένα πλήρες σύστημα Ηλεκτρονικών Παραγγελιών (e-shop) και απογειώστε τις πωλήσεις σας. 

Είμαστε εδώ για να σας στηρίζουμε. 

 

Γεώργιος Κυριαζής 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΑΜΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ