Το Επιμελητήριο Σάμου, στο πλαίσιο της έγκυρης ενημέρωσης των μελών τους, διοργάνωσε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 ενημερωτική τηλεδιάσκεψη, με θέμα: «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Επιμελητήριο Σάμου, στο πλαίσιο της έγκυρης ενημέρωσης των μελών τους, διοργάνωσε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 ενημερωτική τηλεδιάσκεψη,  με θέμα: «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ. Ποιοι οι δικαιούχοι – πως μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών» με κεντρικό ομιλητή  τον κ. Φώτη Κουρμούση, ειδικό  γραμματέα διαχείρισης ιδιωτικού χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών.

Την ημερίδα προλόγισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Γεώργιος Κυριαζής ο οποίος επισήμανε το έργο της Ειδικής Γραμματείας Ιδιωτικού Χρέους και την ανάγκη συμμετοχής στο πρόγραμμα όσων επιχειρήσεων έχουν πληγεί ώστε να καταστούν βιώσιμες. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν αρκετοί επιχειρηματίες της Σάμου.

Στη συνέχεια ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης αναφέρθηκε στη διαδικασία χρήσης της πλατφόρμας και υποβολής της αίτησης και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις όσων συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2020, ενώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορεί να βρει κανείς στον ιστότοπο της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra-yliko/.

 

Δελτίο Τύπου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού προμήθειας ειδών Νωπών και Κατεψυγμένων κρεάτων για τη τροφοδοσία των μονάδων-Ανεξ.υπομονάδων της 79 ΑΔΤΕ ¨ΜΥΚΑΛΗ” (Νήσων Σάμου και Ικαρίας)

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ