Ψήφισμα του Επιμελητηρίου Σάμου για το θάνατο του τέως βουλευτή, δημάρχου και πολιτικού της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμηνά.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ

 

ΨΗΦΙΣΜΑ

«H Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Σάμου με μεγάλη λύπη της πληροφορήθηκε το θάνατο του τέως βουλευτή, δημάρχου και πολιτικού της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμηνά.

Ο Κώστας Καραμηνάς υπήρξε άξιος επιστήμονας, τίμιος πολιτικός και αξιαγάπητος σε όλη την τοπική κοινωνία της Σάμου της οποίας υπήρξε ενεργό μέλος επί σειρά ετών. 

Με το Επιμελητήριο Σάμου ο εκλιπών είχε αγαστή συνεργασία όλα τα χρόνια της πολιτικής του καριέρας, συμβάλλοντας στην επίλυση των προβλημάτων του εμπορικού κόσμου της περιοχής μας με την παρέμβασή του στα διάφορα κέντρα εξουσίας.

Το Επιμελητήριο Σάμου  σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής, σήμερα 27/09/2021 και ώρα 10.00 αποφάσισε ομόφωνα:

 

•Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην επόμενη τακτική συνεδρίαση της Δ.Ε. και του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Σάμου 

•Να παραστεί αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Επιμελητηρίου στην εξόδιο ακολουθία σήμερα 27/09/2021 στις 4:00 μ.μ., στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Σάμου.

•Να εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια των μελών του Δ.Σ. προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

•Αντί στεφάνου να κατατεθεί το ποσό των 500€ στο Σύλλογο Εθελοντών Κοινωνικής και Συναισθηματικής Στήριξης Ανθρώπων με Καρκίνο και των Οικογενειών τους “ΠΝΟΗ ΑΓΑΠΗΣ” στην Τράπεζα Πειραιώς, σύμφωνα με την επιθυμία του εκλιπόντος

•Να αποσταλεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο  και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Σάμου.»

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου

Γεώργιος Κυριαζής

 

 

 

 

 

Προηγούμενο Υποχρεώσεις Δημοσιότητας για τη Δράση «Επιχορήγηση Αυτοαπασχολούμενων Δικηγόρων» του ΕΠΑνΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ