Ψηφιακή Εκδήλωση “Συμφωνία Εμπορίου και Συνεργασίας Ε.Ε. – Ηνωμένου Βασιλείου”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Το Υπουργείο Εξωτερικών σε συνεργασία με την Enterprise Greece, το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν σε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα:

 

«ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ Ε.Ε. ΚΑΙ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ –

Ενημέρωση ελληνικών επιχειρήσεων για τις κύριες μεταβολές από 01.01.2021»

 

που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 14.00-17.00, με τη συμμετοχή του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας και Προέδρου της Enterprise Greece κ. Γιάννη Σμυρλή

Το webinar στοχεύει στην ενημέρωση των εξαγωγικών, κυρίως, επιχειρήσεων για την εφαρμογή των προβλέψεων της Συμφωνίας ΕΕ-Η.Β. καθώς και στην απάντηση στοχευμένων ερωτήσεων που θα τεθούν από τις ίδιες τις επιχειρήσεις και αφορούν στις θεματικές: τελωνειακές διαδικασίες – δασμοί – φορολογία – πιστοποιητικά, εμπορευματικές μεταφορές – ηλεκτρονικό εμπόριο – τι ισχύει με τη Β. Ιρλανδία, ενδοεταιρική απασχόληση – μετακίνηση εργαζομένων.

Για τη διευκόλυνση της συζήτησης, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν γραπτώς τα ερωτήματά τους, έως 12.2.2021, κάνοντας την εγγραφή τους ΕΔΩ.

 

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Πρόσκληση

 

 

Προηγούμενο Τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Αναβάθμιση ΠΜΜΕ σε νέες αγορές» του ΕΠΑνΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ