Παράταση Υποβολής Αιτήσεων στα TABLE OLIVES TROPHY και OLIVE OIL TROPHY.

Παρατείνεται έως τις 28 Μαρτίου 2022 η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και αποστολής δειγμάτων για τους δύο Διεθνείς Διαγωνισμούς των OLIVE TROPHIES και ειδικότερα για τον Διεθνή Διαγωνισμό Ποιότητας Επιτραπέζιων ελιών «TABLE OLIVES TROPHY» και τον Διεθνή Διαγωνισμό Ποιότητας Εξαιρετικών Ελαιολάδων «OLIVE OIL TROPHY».

Η Απονομή των Βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου 2022, στο πλαίσιο της 30ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών DETROP BOUTIQUE 2022 (2-4 Απριλίου 2022, Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης).

 

Τα OLIVE TROPHIES – «OLIVE OIL TROPHY» & «TABLE OLIVES TROPHY» – αποτελούν ένα νέο θεσμό, αποτέλεσμα συνεργασίας της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης «ΔΕΘ – HELEXPO» με την Επιστημονική Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου & Ελιάς «ΦΙΛΑΙΟΣ». Στους δύο διαγωνισμούς μπορούν να συμμετέχουν οι εκθέτες της DETROP BOUTIQUE 2022 , καθώς και όλες οι επιχειρήσεις του τομέα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που επιθυμούν μια διάκριση κύρους για τα προϊόντα τους.

Παράλληλα οι επισκέπτες της DETROP BOUTIQUE 2022 θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το ιδιαίτερο τμήμα του OLIVE INFO CENTER, να απολαύσουν τις ιδιαίτερες γεύσεις των πολλών ποιοτικών ποικιλιών ελιάς και ελαιολάδου, να ενημερωθούν για την διαδικασία ελαιοπαραγωγής, έκθλιψης και τυποποίησης ελαιολάδου και ελιάς, καθώς και για τις επίσημες μεθόδους οργανοληπτικής αξιολόγησης – γευσιγνωσίας ελαιολάδου & επιτραπέζιας ελιάς.

Η DETROP BOUTIQUE αναδεικνύει σε κάθε διοργάνωσή της, στο διεθνές κοινό, τα ποιοτικότερα delicatessen τρόφιμα, προβάλλοντας την γαστρονομική κουλτούρα της χώρας μας, τις πρώτες ύλες και τα μεταποιημένα προϊόντα σε εγχώριους, αλλά και διεθνείς αγοραστές και opinion leaders, απευθυνόμενη σε εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων, σε καταστήματα deli, οργανικών προϊόντων και φούρνους, καθώς επίσης και σε δημοσιογράφους και σεφ.

Η ΦΙΛΑΙΟΣ «υπηρετεί» με συνέπεια τον ελαιοκομικό τομέα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη όλων των κρίκων της αλυσίδας παραγωγής, μεταποίησης, τυποποίησης, εμπορίας και εξαγωγής, καθώς και των επιχειρήσεων, με προβολή του ελαιολάδου και της επιτραπέζιας ελιάς σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν σε έναν ή και στους δύο Διαγωνισμούς μπορούν να αποστείλουν email στο info@olive-trophies.gr & info@filaios.org ή να τηλεφωνήσουν στο 210-3238092 προκειμένου να τους αποσταλεί ενημερωτικό υλικό. Μπορούν επίσης να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΦΙΛΑΙΟΣ στο link https://filaios.org/draseis/olive-trophies/ 

Προηγούμενο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ – Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων εξ αποστασεως παρακολουθηση

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ