Logo Επιμελητηρίου

Άνοιγμα Ειδικού Λογαριασμού στην ΤτΕ για την αρωγή των πληγέντων από τις πυρκαγιές

 

Άνοιγμα Ειδικού Λογαριασμού στην ΤτΕ για την αρωγή των πληγέντων από τις πυρκαγιές

 

Με δεδομένο το διεθνές και εσωτερικό κύμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης που έχει εκδηλωθεί προς τη χώρα μας αλλά και τους πληγέντες στις περιοχές της ανατολικής και δυτικής αττικής η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε το άνοιγμα ειδικού λογαριασμού στην Τράπεζα της Ελλάδος με σκοπό τη χρηματοδότηση κάθε είδους δράσης για την αρωγή των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Ανατολική και Δυτική Αττική και κυρίως για την ανακατασκευή και αποζημίωση των  κατοικιών που καταστράφηκαν και την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών και των υποδομών τους.

Όργανο διαχείρισης του λογαριασμού είναι τριμελής επιτροπή με την συμμετοχή του Προέδρου της Βουλής, του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών και του Υπουργού Οικονομικών.

 

Τα στοιχεία του ειδικού λογαριασμού στην Τράπεζα της Ελλάδος με σκοπό τη χρηματοδότηση κάθε είδους δράσης για την αρωγή των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Ανατολική και Δυτική Αττική είναι:

 

Τράπεζα τη Ελλάδος / Bank of Greece

 

Αριθμός λογαριασμού: 23/2341195169

 

IBAN GR4601000230000002341195169

 

Όνομα Δικαιούχου: Υπουργείο Οικονομικών / Ministry of Finance

 

BIC/SWIFT   BNGRGRAA

 

 

 

Προηγούμενο Σημαντική υπενθύμιση σχετικά με την υποχρέωση τήρησης των διατάξεων που αφορούν τις Ιδιωτικές Κεφαλαιουχικές Εταιρείες (ΙΚΕ)

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ