Δελτίο Τύπου για την Πανσαμιακή Απεργία για Προσφυγικό και Υγεία

Η Οργανωτική Επιτροπή της Πανσαμιακής Απεργιακής κινητοποίησης της 7ης Φεβρουαρίου χαιρετίζει όλους τους Σαμιώτες και τις Σαμιώτισσες για τη μεγάλη συμμετοχή τους στην Απεργία και στην Απεργιακή Συγκέντρωση για τα σοβαρά ζητήματα του προσφυγικού-μεταναστευτικού και της υγείας.

Ο Σαμιακός λαός στις 7 του μήνα διατράνωσε  και εξέφρασε ειρηνικά την αντίθεσή του στις πολιτικές της κυβέρνησης που εγκλωβίζουν στο νησί μας χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες κάτω από άθλιες συνθήκες, καθώς και για τη συνεχή υποβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας.

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση ενόχλησε την κυβέρνηση αλλά και διέψευσε τα ακραία στοιχεία και τις ακραίες φωνές, τους λασπολόγους και τις Κασσάνδρες που το προηγούμενο διάστημα τη συκοφαντούσαν και προσπαθούσαν να τη διαστρεβλώσουν. Με το πλαίσιο, τα αιτήματα , το περιεχόμενό και τη δυναμική της έδωσε αποστομωτική απάντηση σε όλους αυτούς. 

Το επόμενο διάστημα η Οργανωτική Επιτροπή θα αναλάβει νέες δράσεις στην ίδια κατεύθυνση, με αλληλεγγύη σε αυτούς τους ανθρώπους, για να λυθούν οι σοβαρές επιπτώσεις που έχει υποστεί η τοπική κοινωνία. Ο στόχος και σκοπός μας είναι το κλείσιμο του HOT SPOT Σάμου, ο απεγκλωβισμός των προσφύγων  και μεταναστών και η διατήρηση μιας μικρής δομής καταγραφής, ταυτοποίησης και πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης στο νησί.

Καλούμε τα σωματεία, τους συλλόγους, τους φορείς και το Σαμιακό λαό σε εγρήγορση, συνεχή ειρηνικό αγώνα και συμπόρευση για το κοινό μας σκοπό .

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νησί μας γι αυτούς τους ανθρώπους αλλά και τη τοπική κοινωνία  πρέπει να σταματήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

 

 

Η Οργανωτική Επιτροπή της Πανσαμιακής Απεργίας 

 

 

 

Προηγούμενο Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ