Δελτίο Τύπου του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου – Επιστολή προς τα Υπουργεία, Εξωτερικών, Τουρισμού, και Προστασίας του Πολίτη με αίτημα την άμεση εφαρμογή του «πιλοτικού προγράμματος» χορήγησης τουριστικής βίζας βραχείας διάρκειας σε πολίτες τρίτων χωρών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου απέστειλε, επιστολή προς τα Υπουργεία, Εξωτερικών, Τουρισμού, και Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας την άμεση εφαρμογή του «πιλοτικού προγράμματος» χορήγησης τουριστικής βίζας βραχείας διάρκειας σε πολίτες τρίτων χωρών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, που εφαρμοζόταν μέχρι το 2019 και επέφερε σημαντική τόνωση στον τουρισμό των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου με στοχευμένη και δυναμική προώθηση του τουριστικού προϊόντος των νησιών μας.

Κατά την επιστολή γίνεται σαφές ότι το εν λόγω πρόγραμμα θεωρείται απαραίτητο όσο ποτέ να εφαρμοστεί, λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη, την κρίση που έχει προκληθεί από την πανδημία του Covid-19, καθώς και την τουριστική υστέρηση που υπάρχει στα νησιά μας.

 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου αναλυτικά.

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις παρόχων πιστοποίησης για συμμετοχή στις νέες δράσεις αναβάθμισης δεξιοτήτων 80.000 ανέργων

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ