Διαβούλευση Τεχνικών Προδιαγραφών για κάλυμμα προσώπου

Η Διεύθυνση Έρευνας Αγοράς και Τεχνικών Προδιαγραφών της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσίων Συμβάσεων της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή έχει εκπονήσει τεχνικές προδιαγραφές για «Υφασμάτινο κάλυμμα προσώπου (μάσκα κοινότητας)». Οι παραπάνω τεχνικές προδιαγραφές αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), www.promitheus.gov.gr, στο πεδίο “Διαβουλεύσεις” προς δημόσια διαβούλευση με μοναδικό κωδικό  20DIAB000010107.

Η υποβολή σχολίων και οι οποιεσδήποτε παρατηρήσεις και προτάσεις επί των τεχνικών προδιαγραφών, θα γίνονται από 26-05-2020 μέχρι τις 9-06-2020 στον ειδικό χώρο που υπάρχει στις “Διαβουλεύσεις” στην ιστοσελίδα www.promitheus.gov.gr.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά σε αυτόν τον τεχνικό διάλογο και να υποβάλετε παρατηρήσεις και προτάσεις. Στόχος μας είναι οι τεχνικές προδιαγραφές να καλύπτουν τις ανάγκες του σκοπού για τον οποίο προορίζονται, να εξασφαλίζουν τα απαιτούμενα από τη νομοθεσία σχετικά με την ποιότητα και τη λειτουργικότητα των προϊόντων και να προσδίδουν όρους αειφόρου ανάπτυξης και περιβαλλοντικής διαχείρισης στις δημόσιες συμβάσεις. Ταυτόχρονα, στόχος μας είναι να εξασφαλίζουν ευρεία συμμετοχή, άρση τυχόν εμποδίων και ενίσχυση του υγιή ανταγωνισμού, με αποτέλεσμα τη διευκόλυνση και συντόμευση των διαγωνιστικών διαδικασιών και το αμοιβαίο όφελος Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα. 

 

Έγγραφο

Κάλυμμα προσώπου

 

 

 

 

Προηγούμενο Διευκρινίσεις για τους όρους και τους κανόνες λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ