Διακρατικό πρόγραμμα με τίτλο “Joint Qualification in the field of Cultural Tourism (CULTVET)”, – Κοινά προσόντα στον τομέα του Πολιτιστικού Τουρισμού (CULTVET).

O Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.) συμμετέχει ως εταίρος στην υλοποίηση του διακρατικού προγράμματος με τίτλο “Joint Qualification in the field of Cultural Tourism (CULTVET)”,  (Κοινά προσόντα στον τομέα του Πολιτιστικού Τουρισμού (CULTVET), ενταγμένο στο Erasmus+ KA3- Strategic Partnerships.

Το CulTVET στοχεύει να συμβάλει στην ανάπτυξη του τουριστικού τομέα μέσω της ανάπτυξης ενός Κοινού Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού στο Τομέα του Πολιτιστικού Τουρισμού

Στα πλαίσια του έργου και με σκοπό να αναπτύξει τις δεξιότητες των νέων που ενδιαφέρονται να εργαστούν στο πεδίο του πολιτιστικού τουρισμού διοργανώνεται ένα εξειδικευμένο διεθνές σεμινάριο κοινών προσόντων στον τομέα του πολιτιστικού τουρισμού.

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι να αναπτύξει τις δεξιότητες των επαγγελματιών του πολιτιστικού τουρισμού και να τους ενισχύσει για τον σχεδιασμό, την προώθηση, την υλοποίηση και την αξιολόγηση εκδηλώσεων βασισμένων στον πολιτιστικό τουρισμό.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

* Φοιτητές

* Επαγγελματίες του τομέα τουρισμού και φιλοξενίας, του πολιτιστικού τουρισμού, του πολιτισμού, της ιστορίας και της αρχαιολογίας.

* Ξεναγούς

* Οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ασκήσει επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα του πολιτιστικού τουρισμού.

 

Αναγγελία του σεμιναρίου 

 

 

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου: Πρόγραμμα εκπαίδευσης στις Τεχνολογίες και Υπηρεσίες Ψηφιακού Μετασχηματισμού

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ