Επιμορφωτικά Προγράμματα Τεχνολογίας & Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

«Ε.Π.Τ.Α. – ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

 

HTTPS://EPTA.AEGEAN.GR

 

Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης, ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου

 

Τα Επιμορφωτικά Προγράμματα Τεχνολογίας και Ανάπτυξης (Ε.Π.Τ.Α.), λαμβάνοντας υπόψη τις νέες εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ανάγκες τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και την ισχύουσα νομοθεσία περί μοριοδότησης, προσφέρουν στοχευμένους κύκλους εξελικτικής ψηφιακής επιμόρφωσης. Ανταποκρινόμενοι στην αυξανόμενη ζήτηση ψηφιακά εξειδικευμένων σε πληθώρα διαφορετικών χώρων εργασίας όσο και στην παροχή βασικών δεξιοτήτων σε κάθε μέλος της σύγχρονης κοινωνίας ανακοινώνουμε την ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΏΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΆΤΩΝ σε διάφορους τομείς.

Παρέχουν τις σχετικές γνώσεις αξιοποιώντας σύγχρονες προσωποποιημένες μεθόδους εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, όπου έμπειροι επαγγελματίες του χώρου δρουν σαν επιμορφωτές παρέχοντας πρακτική εμπειρία και εξάσκηση. Η χορήγηση του σχετικού πιστοποιητικού επιμόρφωσης και η απονομή βαθμών ECVET (European Credit System for Vocational Education and Training) παρέχουν την διεθνή αναγνώριση των παρεχόμενων γνώσεων

Στα συγκεκριμένα προγράμματα αξιοποιείται αποκλειστικά η ΕΞ ΑΠΟΣΤΆΣΕΩΣ ΑΣΎΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ, χωρίς υποχρεωτική παρακολούθηση. Ασκήσεις αυτοαξιολόγησης, εργασίες ανάπτυξης στις θεματικές ενότητες καθώς και η επικοινωνία με τους καταξιωμένους επαγγελματίες και επιστήμονες που διδάσκουν διασφαλίζουν την σε βάθος κατανόηση του υλικού.

Η πλατφόρμα απευθύνεται σε στελέχη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αλλά και σε νέους επιχειρηματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να συμμετάσχουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας, της κοινωνίας και του κράτους. Ενδεικτικά η πλατφόρμα‘Ε.Π.Τ.Α.’ απευθύνεται σε:

• Στελέχη Επιχειρήσεων

• Στελέχη Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης

• Υπαλλήλους Ιδιωτικών Επιχειρήσεων και Δημόσιων Φορέων

• Ένστολους

• Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων καικλάδων

• Φοιτητές και αποφοίτους Ανωτέρων και Ανωτάτων Σχολών

• Ιδιώτες που αναζητούν νέα επαγγελματική κατεύθυνση

 

ΚΌΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ

Το κόστος συμμετοχής κυμαίνεται ανάλογα με το πρόγραμμα ενώ τα δίδακτρα καταβάλλονται σε μια, δύο ή τρεις δόσεις. Η τελευταία δόση πρέπει να καταβληθεί πριν τη λήξη του προγράμματος.

Εκπτωτικές κατηγορίες συμμετοχής περιέχουν (εξειδικεύονται σε κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά) άνεργους, ένστολους, πολύτεκνους, ομαδικές εγγραφές, φοιτητές και εργαζόμενους σε ερευνητικά κέντρα και ΑΕΙ, εκπαιδευτικούς, κατόχους Ευρωπαϊκής κάρτας νέων. ΈΚΠΤΩΣΗ 10% σε προκαταβολή του συνολικού ποσού.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:

 

Αναλυτικές πληροφορίες για τη συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα, τα κριτήρια επιλογής καθώς και για την αίτηση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αντλήσουν από τον εξής σύνδεσμο: https://epta.aegean.gr 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες ενθαρρύνονται να επικοινωνούν με τη γραμματεία του προγράμματος στο τηλ. επικοινωνίας: 2273082255 καθημερινά τις ώρες 9:00-15:00, καθώς και στο email: epta@aegean.gr.

 

Προηγούμενο Υποχρέωση προσκόμισης σεμιναρίων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ