Επιστολή του Επιμελητηρίου Σάμου προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων με θέμα την επιτάχυνση των επιδοτήσεων των τουριστικών επιχειρήσεων της Σάμου.

ΠΡΟΣ

               

1. Κο. Άδωνι Γεωργιάδη

             Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων  

2.   Κο. Γιάννη Τσακίρη

             Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων

                   

 

Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί,

 

Καθημερινά δεχόμαστε παράπονα μελών μας σχετικά με την καθυστέρηση της διαδικασίας αξιολόγησης και πίστωσης των χρημάτων των επιχειρήσεων του προγράμματος «Επιδότηση Κεφαλαίου κίνησης πληττόμενων από την πανδημία τουριστικών επιχειρήσεων φιλοξενίας».

Μετά από  2 συνεχόμενες σεζόν όπου παρέμειναν κλειστές ή βρίσκονταν σε υπολειτουργία και χωρίς κάποιο άλλο έσοδο, φτάσαμε στην λήξη της τουριστικές σεζόν του 2021 και διαπιστώνουμε ότι πολλές από αυτές δεν έχουν ακόμα αποζημιωθεί.

Παρακαλούμε όπως επιληφτείτε του θέματος για να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επισπεύσει η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων και να εκταμιευθούν οι ενισχύσεις το συντομότερο δυνατόν καθώς το πρόγραμμα λήγει στο τέλος του έτους.

Είμαστε στην διάθεση σας.

Με εκτίμηση,

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΑΜΟΥ

Προηγούμενο Δημόσιος ηλεκτρονικός διαγωνισμός για τη προμήθεια νωπών και κατεψυγμένων κρεάτων, για τη κάλυψη αναγκών των Μονάδων-Ανεξάρτητων Υπομονάδων της 79ΑΔΤΕ, στις 11 Νοεμβρίου 2021

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ