Η εταιρεία GORME COFFEE αναζητεί αντιπροσώπους στον νομό Σάμου στο πλαίσιο της Πανελλαδικής της ανάπτυξης

H Ελληνική εταιρεία Gorme Coffee, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής ανάπτυξης, αναζητεί τοπικούς αντιπροσώπους στους νομούς της Ελλάδας που δεν έχει παρουσία έως σήμερα. 

Η επιχείρηση δραστηροποιείται στην παραγωγή και διανομή καφέ espresso με το brand name Gorme Coffee και λοιπών προιόντων (ελληνικός, φίλτρου κλπ). Παράλληλα η επιχείρηση διαχειρίζεται το brand name Ventuno με το οποίο προωθούνται τα προίόντα όπως σιρόπια παγωτού, σιρόπια καφέ και πουρέδες φρούτων. Επίσης διαχειρίζεται και το brand name White Mountain το οποίο είναι καταστήματα καφέ (κυρίως take away) και τα οποία αναπτύσονται με τη μέθοδο του franchise.

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού πλάνου της, αναζητούνται επιχειρηματίες που ήδη δραστηριοποιούνται στην προμήθεια του κλάδου εστίασης ή νέοι επιχειρηματίες με εμπειρία στο χώρο της εστίασης και με διάθεση για μία νέα επαγγελματική πορεία.

Οι πιθανοί συνεργάτες που θα ενταχθούν στο σύστημα αντιπροσώπων της Gorme Coffee θα υποστηριχθούν και θα εκπαιδευτούν στο μέγιστο βαθμό από την επιχείρηση σε όλο το διάστημα της συνεργασίας. Θα τους παραχωρηθούν τα brand Gorme και Ventuno για την ανάπτυξη και διανομή τους στους κατά τόπους νομούς της Ελλάδος, και κατά περίπτωση το White Mountain. 

Ο κλάδος του καφέ στην Ελλάδα είναι από τους λίγους εν μέσο κρίσης που έχει σταθερή ανάπτυξη και αποδεικνύεται από την ήδη πετυχημένη πορεία της Gorme Coffee αλλά και άλλων εταιρειών στο κλάδο της εμπορίας espresso. 

Στο πλαίσιο της κάθε συνεργασίας  η Gorme Coffee εφοδιάζει κάθε αντιπρόσωπο με όλα τα προιόντα που απαιτούνται για την υγιή του ανάπτυξη χωρίς να τον επιφορτίζει με αναγκαστικές και μεγάλες αγορές μη κερδοφόρων προιόντων. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης και του αντιπροσώπου είναι οι πολύ χαμηλές τιμές στην αγορά των προιόντων και ότι έχει φροντίσει η επιχείρηση η αγορά του εξοπλισμού (μηχανών καφέ και μύλων) και των διαφημιστικών να είναι σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος διότι προέρχονται από ίδιες εισαγωγές της εταιρείας από εργοστάσια του εξωτερικού. Συνέπεια των προηγουμένων είναι η υψηλή κερδοφορία κάθε επιχειρηματία που θα ενταχθεί στο σύστημα των αντιπροσώπων.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας δεν υπάρχουν πονηρές και κοστοβόρες δεσμεύσεις. Απαραίτητη προυπόθεση είναι η υγιείς ανάπτυξη του συνόλου της επιχείρησης και η διαχείριση του εταιρικού brand name σε υψηλές προδιαγραφές.

 

 

 

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με θέμα την ασφαλιστική κάλυψη οχημάτων και μηχανημάτων έργου της Π.Ε. Σάμου

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ