Πρόσκληση για διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “Ukraine and Greece: Discover new opportunities”, που διοργανώνει το ΕΒΕΑ με την Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Αθήνα, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ουκρανίας και το Enterprise Greece, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 (ώρα 12:00).

 Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, η Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Αθήνα και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ουκρανίας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Enterprise Greece, εναρμονισμένοι με τη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID-19, θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου  και ώρα 12:00,  online conference με θέμα “Ukraine and Greece: Discover new opportunities” .

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των Ελλήνων και Ουκρανών  επιχειρηματιών για τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες στις δυο  χώρες. 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, όπως αποστείλουν ηλεκτρονικά το Δελτίο Συμμετοχής εδώ έως 2/12/2020.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το διαδικτυακό σεμινάριο δωρεάν το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα μέσω της πλατφόρμας zoom. Μετά από τη δήλωση συμμετοχής, θα αποσταλεί ο σχετικός σύνδεσμος για την παρακολούθησή του.

Περισσότερες πληροφορίες στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ, τηλ. Επικοινωνίας: 210 3382342-252.

Πρόσκληση

 

 

 

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Επιστολή του Επιμελητηρίου Σάμου προς τη Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου για παράταση κατάθεσης αιτήσεων χρηματοδότησης για την 1η φάση 2020 του Μεταφορικού Ισοδυνάμου που λήγει στις 30/11/2020.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ