Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στη Δράση «ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ»

Η ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε. ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος με τίτλο «ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ», το οποίο θα υλοποιήσουμε σε συνεργασία με τον ΙΝΣΕΤΕ.

Το έργο απευθύνεται σε 6.000 συνολικά εργαζόμενους του Ιδιωτικού τομέα της Οικονομίας που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να καταρτιστούν τόσο σε εξειδικευμένες όσο και οριζόντιες ειδικότητες και θεματικές, με σκοπό την βελτίωση των δεξιοτήτων τους καθώς και την ενίσχυση της επαγγελματικής τους ικανότητας σε θέματα εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών.

Η υποβολή αιτήσεων έχει ήδη αρχίσει και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι συμπλήρωσης του αριθμού των 6.000 ωφελούμενων. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τη διαδικασία συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε τον σύνδεσμο που θα βρείτε εδώ.

 

 

 

Προηγούμενο Την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διεξάγει για πέμπτη (5η) χρονιά τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος» και το Σάββατο 12-03-2022 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Σάμου, θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ!», της μαραθωνοδρόμου Μαρίας Πολύζου, εκδόσεων Key Books.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ