Πρόσκληση στο “11th International Conference & Exhibition on Green Flexible & Printed Electronics Industry”, Divani Caravel Hotel, 11-12 Οκτωβρίου 2021.

11TH INTERNATIONAL CONFERENCE & EXHIBITION ON GREEN FLEXIBLE & PRINTED ELECTRONICS INDUSTRY www.ltfn.gr/conference που θα πραγματοποιηθεί στις 11-12 Οκτωβρίου στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ DIVANI CARAVEL στην Αθήνα.

Αποτελεί το πρώτο διεθνές υβριδικό γεγονός αφιερωμένο στη Βιομηχανία των Πράσινων, Εύκαμπτων και Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών και θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με δια ζώησης συμμετοχή και με ηλεκτρονική (virtual) μέσω ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας.Το Διεθνές Συνέδριο & Έκθεση διοργανώνεται από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ & ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΗΟΡΕ-Α (www.hope-a.com) και το ΕΡΓΑΣΤHΡΙΟ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓIΑΣ LTFN ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕIΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜIΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝIΚΗΣ (www.ltfn.gr), με την συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων Ειδικών από τον χώρο της Βιομηχανίας και των Επιχειρήσεων, Επενδυτών, Φορέων Διαμόρφωσης Πολιτικών, Εκπροσώπων Εθνικών και Ευρωπαϊκών Αρχών, Κορυφαίων Επιστημόνων, Μηχανικών, με στόχο την σύναψη συνεργασιών, την δικτύωση, και την χάραξη στρατηγικής και πολιτικής για την ενδυνάμωση της ραγδαία αναπτυσσόμενης Βιομηχανίας εκατοντάδων δισεκατομμυρίων των Πράσινων, Εύκαμπτων & Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών και τις εφαρμογές τους.

Αυτές εστιάζονται στην ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, τις ΚΥΨΕΛΕΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ, τα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, τον ΦΩΤΙΣΜΟ, την

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ και τις ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, την ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ και τα ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ, τα ΕΞΥΠΝΑ ΚΤΙΡΙΑ και τις ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, τα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ

ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ, την ΕΞΥΠΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, την ΥΓΕΙΑ, τις ΦΟΡΕΣΙΜΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ (WEARABLES), το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (IOT), κ.α. ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ, ΨΗΦΙΑΚΗ, ΑΠΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.

 

Με εκτίμηση,

Καθηγητής Σ. Λογοθετίδης

Πρόεδρος του Συνδέσμου Οργανικών & Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών Ελλάδος

ΗΟΡΕ-Α,

Διευθυντής του Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας LTFN, ΑΠΘ & του Κέντρου Οργανικών & Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών Ελλάδος COPE-H

 

Προηγούμενο Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα “Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες”

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ