ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – 2017 (B΄περίοδος)

Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων Ε.Φ.Ε.Τ.

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – 2017 (B΄περίοδος)

 

Το Επιμελητήριο Σάμου διοργανώνει το δεύτερο εξάμηνο του 2017 εκπαιδευτικά σεμινάρια του ΕΦΕΤ με τίτλο «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων» σύμφωνα με την  με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19ης Απριλίου 2004 για την Υγιεινή των Τροφίμων, Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-2007 και Υγειονομική Διάταξη ΦΕΚ 2718/8-10-2012).

Η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική σε όλο το προσωπικό και επιχειρηματίες που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν ή εμπορεύονται τρόφιμα/ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, κυλικεία, παντοπωλεία, σουπερ μάρκετ, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, τυροκομεία, οινοποιεία, ελαιοτριβεία κ.α.

Κάθε πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε μία ημέρα και είναι διάρκειας 8 ωρών. 

Το κόστος συμμετοχής είναι:

  • Μέλη Επιμελητηρίου ταμειακώς ενήμερα, 50€ ανά καταρτιζόμενο και επιπλέον 30 € το χρηματικό ποσό που ορίζεται ως παράβολο από τον Ε.Φ.Ε.Τ (απόφαση Δ.Σ 379/16-5-2013)
  • Μη μέλη 100 € ανά καταρτιζόμενο, επιπλέον 30 € παράβολο Ε.Φ.Ε.Τ

Τα ανωτέρω ποσά κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό του  Επιμελητηρίου Σάμου  στην Εθνική ΤράπεζαΑριθμός Λογαριασμού:  401 / 545195-79

IBAN: GR7801104010000040154519579 αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο του καταρτιζόμενου και την αιτιολογία «Σεμινάρια ΕΦΕΤ»

Για το προγραμματισμό των τμημάτων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 να καταθέσουν τις αιτήσεις τους/ανά συμμετέχοντα στα γραφεία του Επιμελητηρίου Σάμου προσκομίζοντας την απόδειξη πληρωμής του σεμιναρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τηλ Επικοινωνίας  2273087980

 

Προηγούμενο Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ