Τουριστική Έκθεση Σμύρνης 7- 9 Δεκεμβρίου 2023

Το Επιμελητήριο Σάμου συμμετέχει στην Τουριστική Έκθεση Σμύρνης (TRAVEL TURKEY IZMIR TOURISM FAIR AND CONFERENCE) από 7 – 9 Δεκεμβρίου 2023.
Στην έκθεση συμμετέχουν φορείς, οργανισμοί, τουριστικά πρακτορεία, Ξενοδοχεία, Δήμοι και Επιμελητήρια από την Τουρκία και από όλο τον κόσμο.

Το Επιμελητήριο καλεί όσους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου που επιθυμούν να συμμετέχουν με φυσική παρουσία, όπως ενημερωθούν αναλυτικά για την έκθεση στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.samoscci.gr και την ιστοσελίδα https://www.ttiizmir.com.tr/en

Για την συμμετοχή τους και τον τρόπο μετακίνησης και διαμονής τους στην Σμύρνη θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το ταξιδιωτικό γραφείο SAMOS TRAVEL SERVICES και τον κο. ΚΥΠΡΑΙΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ στο τηλ 2273300506.

Στο χώρο του περιπτέρου θα βρίσκονται δύο άτομα, τα οποία θα έχουν την επίβλεψη του περιπτέρου, την διανομή του έντυπου υλικού και την οργάνωση των Β2Β συναντήσεων που θα πραγματοποιούνται στο περίπτερο, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός στον χώρο του περιπτέρου.
Όσοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν χωρίς φυσική παρουσία, αλλά μόνο με έντυπο ενημερωτικό υλικό της επιχείρησής τους, το οποίο θα διανεμηθεί στην έκθεση θα πρέπει να το παραδώσουν γραφεία του Επιμελητηρίου, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 13.00 μ.μ.

Προηγούμενο 1η Απόφαση Έγκρισης Αποτελεσμάτων Αξιολόγησης έργων στη Δράση “Πράσινη Παραγωγική Επένδυση” του Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ