Το Επιμελητήριο Σάμου διοργανώνει για το 2018 σεμινάρια του ΕΦΕΤ, με τίτλο «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων»

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007) οι επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων.

 

•  Το σεμινάριο είναι διάρκειας 8 ωρών. (πραγματοποιείται σε 1 ημέρα)

•  Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα μέσα Μαρτίου του 2018

•  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

 

Κόστος Συμμετοχής ανά καταρτιζόμενο: 

 

Για τα Μέλη του Επιμελητηρίου (συμπεριλαμβάνονται και οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση μέλος)   80€ ανά καταρτιζόμενο ( 30€ το παράβολο του ΕΦΕΤ + 50€ κόστος εκπαίδευσης). Τα μέλη του Επιμελητηρίου θα πρέπει να ταμειακά ενήμεροι στο Επιμελητήριο.

Για τα μη μέλη επιχειρήσεις 130€  ανά καταρτιζόμενο  (30€ το παράβολο του ΕΦΕΤ + 100€ κόστος εκπαίδευσης).

Κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό του  Επιμελητηρίου Σάμου  στην Εθνική Τράπεζα Αριθμός Λογαριασμού:  401 / 545195-79

 IBAN: GR78 0110 4010 0000 4015 4519 579

 

Για το προγραμματισμό των τμημάτων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει  έως τις 31 Ιανουαρίου 2018 να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του Επιμελητηρίου Σάμου προσκομίζοντας μαζί την απόδειξη πληρωμής του σεμιναρίου

 

Αίτηση συμμετοχής

 

Τηλ Επικοινωνίας 2273087980

 

Προηγούμενο ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ (ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ) ΜΕ ΙΣΧΥ ΕΩΣ 31.12.2018

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ