1η COOPEXPO, «…για Κ.Αλ.Ο. …στο ΜΕΤΡΟ» από Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου έως το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Η 1η COOPEXPO, έχει μπει στην τελική ευθεία, με σκοπό να φέρει σε επαφή τις παραγωγικές κοινωνικές επιχειρήσεις με το αγοραστικό κοινό της Αθήνας.

Η 1η COOPEXPO, αφορά στην προβολή και στην εμπορική διάθεση προϊόντων που παράγονται από Κοινωνικές Επιχειρήσεις. Επιδίωξη των διοργανωτών είναι οι εκθέτες να αντιπροσωπεύουν και τις 13 Περιφέρειες της χώρας.

Θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Σταθμού του Μετρό ΣΥΝΤΑΓΜΑ, για χρονικό διάστημα 6 ημερών, από την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου έως το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018.

Ο χώρος έχει καθιερωθεί για την διενέργεια εμπορικών εκθέσεων και διαθέτει διασφαλισμένη παρουσία αγοραστικού κοινού λόγω της διέλευσης 120.000 περίπου επιβατών σε ημερήσια βάση.

Η διάθεση του χώρου πολλαπλών χρήσεων του Σταθμού του Μετρό ΣΥΝΤΑΓΜΑ αποτελεί ευγενική προσφορά της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. για την διενέργεια Πανελλαδικής Έκθεσης Κοινωνικής Οικονομίας. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Κ.Αλ.Ο. του Υπουργείου Εργασίας.

Οι διοργανωτές, έχουν αυτοδεσμευτεί να λειτουργήσουν μη κερδοσκοπικά και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ελαχιστοποίηση της επιβάρυνσης των εκθετών. 

Για το σκοπό αυτό έχoυν ενημερώσει την Ένωση Περιφερειών, απευθύνονται προς όλες τις Περιφέρειες και τις προσκαλούν, να στηρίξουν τους εκθέτες της περιφέρειας τους, στη μεγάλη γιορτή της Κοινωνικής Οικονομίας.

https://coopexpo.gr/

 

 

 

 

 

Προηγούμενο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ