10η Διεθνής Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, μηχανημάτων, εξοπλισμού και έτοιμων προϊόντων, από 2 έως 4 Απριλίου 2022, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

ARTOZYMA 2-4/04-2022

O ΑΛΕΥΡΙ KAI H ZAXAΡH EXOYN THN TIMHTIKH TOYΣ

Η Artozyma είναι εδώ. Εσείς; 

Επιστρέφει δυναμική, καινοτόμα, με την «αφρόκρεμα» του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής στην πρώτη γραμμή. 

Εσείς θα είστε κομμάτι της φετινής Artozyma; 

H ARTOZYMA είναι το κλαδικό εκθεσιακό γεγονός που για 10η φορά συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του επιχειρηματικού κόσμου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. 

Φιλοξενεί τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, συσκευασίας και εξοπλισμού, ενώ παράλληλα, μέσα από πρωτότυπα θεματικά αφιερώματα και πολυάριθμες εκδηλώσεις, αναδεικνύει τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν στον κλάδο.

Το επαγγελματικό προφίλ της έκθεσης, διασφαλίζουν οι στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις τύπου  b2b μεταξύ εκθετών και αγοραστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  

Στα show room των εκδηλώσεων παρουσιάζονται τα πιο ευφάνταστα δημιουργήματα από τους νέους δημιουργούς που καινοτομούν και οι εκθεσιακοί φούρνοι «καπνίζουν» τις μυρωδιές του φρέσκου ψωμιού. Την ίδια ώρα συντρέχουν κορυφαία παράλληλα γεγονότα, όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού και εκδηλώσεις ζαχαροπλαστικής.

Η ARTOZYMA είναι ένα τριήμερο γιορτής γεμάτο χρώμα, δράσεις, seminars, workshops, master classes και πολλά άλλα!

Αν δεν έχετε καταθέσει ακόμα τη συμμετοχή σας, απομένει λίγος χρόνος, για να ζήσετε την εμπειρία μιας έκθεσης όπου θα βρίσκονται οι μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες πρώτων υλών, συσκευασίας και εξοπλισμού αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, όπου δίνουν το «παρών» πολυεθνικές και το διεθνές «χρώμα» δεν λείπει.

Ήδη το ενδιαφέρον των εκθετών είναι μεγάλο, με τα κεντρικά μας περίπτερα 13 και 15 να γεμίζουν και τους διαθέσιμους χώρους να εξαντλούνται.

Η Artozyma είναι εδώ. Είμαστε εδώ για ένα εκθεσιακό προϊόν που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχα ευρωπαϊκά. Εσείς; 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε συμμετοχή!

 

 

 

Προηγούμενο Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης για συμμετοχή στο μέτρο 11 «Βιολογική Γεωργία» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ