31η Διεθνής Έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας, από 18 έως 20/2/2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

31η Διεθνής Έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας

8η Διεθνής Έκθεση Οίνου
18-20/2/2023
Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ
Οι εκθέσεις Detrop και Oenos αποτελούν δύο αξιόπιστα brand names με διαχρονική πορεία στον κλάδο των τροφίμων και ποτών, τα οποία δίνουν την ευκαιρία σε εγχώριους και ξένους παραγωγούς να αναδείξουν το επιχειρηματικό τους προφίλ στη διεθνή αγορά και να αναπτύξουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα μέσα από ένα στοχευμένο πρόγραμμα εμπορικών επαφών.

Το εκθεσιακό γεγονός εμπλουτίζεται από πλήθος ενημερωτικών και γευστικών εκδηλώσεων με ποικίλα γαστρονομικά γεγονότα από κορυφαίους επαγγελματίες του είδους, προβάλλοντας την πλούσια μεσογειακή διατροφή αλλά και τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής προϊόντων.

Η φετινή διοργάνωση Detrop – Oenos 2023
Η πρώτη διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα “DETROP” έρχεται δυναμικά 18-20/2/2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η επερχόμενη διοργάνωση των δύο κλαδικών εκθέσεων, παρακολουθώντας τις νέες τάσεις στην αγορά των τροφίμων και των ποτών θα φιλοξενήσει σειρά εξειδικευμένων εκδηλώσεων με στόχο την ανάδειξη της καινοτομίας και της αειφορίας.

Προηγούμενο Σε δημόσια διαβούλευση η θεσμοθέτηση και οι προδιαγραφές των Επισκέψιμων Ελαιοτριβείων

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ