7η Athens International Tourism Expo 2020 – θα πραγματοποιηθεί σε Virtual μορφή από 27 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2020 και ώρες 12.00 – 14.00 και 17.00 – 19.00

7η Athens International Tourism Expo 2020

 

Η έντονη επιθυμία της Ελληνικής τουριστικής αγοράς να διοργανωθεί η έκθεση την εφετινή δύσκολη χρονιά της πανδημίας και παράλληλα τα μέτρα κατά της πανδημίας οδήγησαν τους διοργανωτές στην απόφαση να μην ακυρωθεί η έκθεση αλλά να γίνει σε Virtual μορφή. Η ανοδική πορεία που έχει διαγράψει, μέχρι σήμερα η Έκθεση, θα συνεχιστεί και το 2020 και οι Buyers θα καλύψουν όλες τις ανάγκες των εκθετών με στόχο τον τουρισμό του 2021. 

Στη νέα αυτή virtual μορφή της Έκθεσης, τα παραδοσιακά stands των Εκθετών θα δώσουν τη θέση τους στα «Ψηφιακά περίπτερα» και τα Β2Β Meetings Εκθετών, Buyers και OnLine Επισκεπτών θα πραγματοποιηθούν μέσω Video Teleconference. 

Η δυναμική της Έκθεσης και η μεγάλη επιτυχία των Β2Β συναντήσεων θα παραμείνει υψηλή. 

Ήδη στην Έκθεση συμμετέχουν ως Buyers περισσότερα από 100 κορυφαία γραφεία του εξωτερικού, από όλες τις αγορές “κλειδιά ” ενώ οι αιτήσεις για συμμετοχές αυξάνονται συνεχώς.

Πακέτα με πολύ χαμηλές τιμές συμμετοχής έχει δημιουργήσει η διοργανώτρια εταιρεία Leadertech έτσι ώστε να δώσει κίνητρο στις τουριστικές επιχειρήσεις να συμμετέχουν σαν Εκθέτες, να προβληθούν στη διεθνή αγορά και να πραγματοποιήσουν Β2Β meetings με τους Buyers με στόχο την υλοποίηση νέων συνεργασιών για το 2021.

«ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ» ΕΚΘΕΤΩΝ

Η διοργάνωση της Έκθεσης, θέλοντας να προβάλλει με ακόμα πιο σύγχρονο τρόπο τους Εκθέτες, θα προσφέρει δωρεάν σε όλους τους Εκθέτες της Online πλατφόρμα με «Ψηφιακά περίπτερα» στα οποία θα έχουν πρόσβαση τόσο οι Buyers όσο και οι Επισκέπτες από το εξωτερικό.

Στα «Ψηφιακά περίπτερα» ο Εκθέτης θα έχει τη δυνατότητα να καταχωρήσει:

• Λογότυπο

• Εταιρικό προφίλ

• Εικόνες, φωτογραφίες

• To Video που επιθυμεί, διάρκειας 60΄΄

• Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του (σε αρχεία pdf)

• Να πραγματοποιήσει Video Conference 

Οι Εκθέτες μέσω των «Ψηφιακών Περιπτέρων» τους θα έχουν τη δυνατότητα να προβληθούν ολοκληρωμένα στη διεθνή τουριστική αγορά, ενώ μέσω της Online πλατφόρμας θα μπορούν να πραγματοποιήσουν Β2Β meetings με τους Buyers αλλά και με τους επαγγελματίες επισκέπτες από το εξωτερικό, μέσω Teleconference.

Online Διεθνείς Επισκέπτες και Meetings με τους Εκθέτες

Για την προσέλκυση Επισκεπτών από ξένες αγορές η διοργάνωση της Έκθεσης έχει ήδη ξεκινήσει να υλοποιεί ένα μεγάλο πρόγραμμα προώθησης της Έκθεσης στο εξωτερικό.

Ενημερωτικά News Letters αποστέλλονται σε περισσότερους από 60.000 Tour Operators, Travel Agencies, MICE και εταιρείες τουρισμού του εξωτερικού, για να συμμετέχουν, ως Online επισκέπτες και να πραγματοποιήσουν μέσω Teleconference τα Β2Β meetings που επιθυμούν με Εκθέτες της επιλογής τους.

Για το λόγο αυτό τo πρόγραμμα των Β2Β μέσω teleconference, επειδή θα επεκταθεί και στους επαγγελματίες της διεθνούς τουριστικής αγοράς, θα παραμείνει ανοικτό από 27 Νοεμβρίου έως και 4 Δεκεμβρίου και ώρες 12.00 – 14.00 και 17.00 – 19.00. Ήδη πλειάδα  τουριστικών γραφείων, από όλους τους κλάδους τουρισμού και από διάφορες αγορές έχει πραγματοποιήσει εγγραφή και θα συμμετέχει στα meetings με τους Εκθέτες.

Η 7η Athens International Tourism Expo 2020, σε Virtual μορφή, θα πραγματοποιηθεί, μεταξύ άλλων, με την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, Υπουργείου Πολιτισμού και με την στήριξη του ΕΟΤ.

 

Προηγούμενο Ηλεκτρονικός Ανοιχτός Διαγωνισμός για την προμήθεια και εγκατάσταση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και συσκευών ελέγχου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες Κέντρων Υγείας εποπτείας της 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ