Την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διεξάγει για πέμπτη (5η) χρονιά τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος» και το Σάββατο 12-03-2022 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Σάμου, θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ!», της μαραθωνοδρόμου Μαρίας Πολύζου, εκδόσεων Key Books.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διεξάγει για πέμπτη (5η) χρονιά τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος», την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022. 

Ο αγώνας των 21 χμ. διοργανώνεται από το Δήμο Ανατολικής Σάμου με την υποστήριξη της 79 ΑΔΤΕ και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Η διαδρομή που καλούνται να καλύψουν οι αθλητές ξεκινά από τον Ναό της Ήρας (ώρα εκκίνησης αγώνα 9:00 π.μ.), με τερματισμό την πλατεία Πυθαγόρα. Επίσης θα διεξαχθεί και λαϊκός αγώνας δρόμου 4 χιλιομέτρων με εκκίνηση από την πλατεία Πυθαγόρα έως τον κόμβο Μαλαγαρίου και επιστροφή, με ώρα εκκίνησης 9:30 π.μ. Για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου των 21 χιλιομέτρων θα υπάρχει λεωφορείο για τη μεταφορά τους. Συγκεκριμένα, λεωφορείο θα αναχωρήσει την Κυριακή από το Βαθύ (ΞΕΝΙΑ) στις 7:45 και από το Πάρκινγκ στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου, στις 7:00. Τα έντυπα αιτήσεων εγγραφής είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και στη συνέχεια αφού συμπληρωθούν μπορούν να αποσταλθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου: dimvath@otenet.gr, με καταληκτική ημερομηνία εγγραφών   την 4η  Μαρτίου 2022.

Οι εγγραφές θα γίνονται επίσης στα εξής σημεία: Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου, Δημοτικό Μέγαρο Πυθαγορείου, Κατάστημα Di Μario (στην πόλη της Σάμου), Γυμναστήριο ΑΚΑΔΗΜΙΑ FITNESS CLUB στην πόλη της Σάμου και στο Καρλόβασι και στο Γυμναστήριο Παλμός Athletic Center.

 Imimarathonios_F2735.jpg

 

Το Σάββατο, 12-03-2022 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Σάμου, θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ!», της μαραθωνοδρόμου Μαρίας Πολύζου, εκδόσεων Key Books. 

Το βιβλίο είναι η αυτοβιογραφία της κορυφαίας Ελληνίδας μαραθωνοδρόμου όλων των εποχών, η ιστορία μιας γυναίκας που δεν τα παράτησε ποτέ! Παράλληλα θα γίνει βράβευση της κας Γεωργίας Παπαναστασίου, ως μια πρωτοπόρος γυναίκα Μαραθωνοδρόμος. Προσκαλούμε όλους τους δημότες να συμμετέχουν ενεργά στο διήμερο εκδηλώσεων του Ημιμαραθωνίου 2022- Πυθαγόρας ο Σάμιος, μία διοργάνωση, με ιδιαίτερη συμβολική αξία. Ο αθλητισμός αποτελεί έναν κοινωνικό θεσμό που αντικατοπτρίζει την κοινωνία και τον πολιτισμό της. 

 

polizou_Samos_F2777.jpg

 

 

 

Προηγούμενο Πρόσκληση συμμετοχής σε συνέντευξη-Μελέτη στον τομέα της μεταποίησης από το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ)

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ